Oznaka: boho šik

Poletne spete pričeske

Visoke temperature, vlaga in poletje na sploh se zelo radi poigrajo z našimi pričeskami, zato so spete pričeske pravi hit poletnega časa. Tukaj je nekaj zanimivih za vsako dolžino las.

0 Delitev

Moj vroči seznam poletnih kosov

Razmišljam, kaj vse potrebujem za brezhibno poletje in življenje na plaži. Priznam, da je to moja najljubša sezona in bi takoj podpisala za 365 dni sonca in morja.

0 Delitev

Pet top kosov za popestritev poletne garderobe

Ne potrebujete veliko: ščepec dobrega okusa, malo navihanosti in dobro mero pozitivne energije, da izberete tiste kose, ki vas naredijo še lepše, kajti, saj veste, vsaka izmed nas je po svoje edinstvena in čudovita.

0 Delitev

Zmagoslavni podeželski stil

V tej zgodbi ostaja make-up naraven, lasje pa so lahko speti v mehko kito ali razmršeni tako, kot narekuje veter. Dodajte še kakšen dober klobuk, espadrille ali usnjene sandale in ste popolne za novo poletno zgodbo…

0 Delitev

Najnovejši trendi modne hiše Maxi

V Maxiju najdete vse kar potrebujete za lepo in urejeno podobo. Poslovna ženska, mamica, mlado dekle … za vse je poskrbljeno in tudi vsaka priložnost najde svoj slog.

0 Delitev

Sedem stilov za takojšnjo uporabo

Modi sledim že dolgo let, a zdi se mi, da še nikoli ni bila tako nagajiva in pestra, prav na vseh področjih, saj nam vedno ponuja nove elemente, ki popestrijo našo garderobo in hkrati tudi nove načine, kako polepšati žensko podobo.

0 Delitev

Osredotočite se na tri najmočnejše trende ta hip

Ne vem, kako je pri vas, ampak sama močno verjamem, da je moda magična tudi zato, ker mi redno polepša dneve in marsikdaj poskrbi za popolno srečo v obliki prave torbice ali čevljev z bleščicami.

0 Delitev