Oznaka: čipka

Čipka v vseh odtenkih

V želji po ženstvenem outfitu nas prva misel najprej popelje med drobne, delikatne detajle, ki jim seveda kraljuje prav čipka.

0 Delitev

Kombinirajte jeans z belo čipko

Naslednja  kombinacija je idealna za ta letni čas in je mešanica dveh različnih modnih kosov, ki skupaj ustvarjata spomladansko modno zgodbo.

0 Delitev

Bela čipka, ki noče iz mode

Tega v omari ni nikoli preveč, jaz sem že zdaj v iskanju novih modelov in zdi se mi super, da je postala bela čipka tako dosegljiva. Ženske jo prav gotovo potrebujemo.

0 Delitev

Sedem kosov za zdaj

Za vas sem izbrala sedem kosov, ki jih lahko oblečete takoj in se boste v hipu počutile lepe, mladostne in, jasno, tudi modne.

0 Delitev

Western stil, ki ga ne bomo prezrle

Western moda je poplavila svet in v majhnih dozah zna biti zelo ljubka, dovolj je, da dodate en kos vaši klasični garderobi in boste nared za dnevne priložnosti.

0 Delitev

Stajling dneva: mamino

In naj dodam, da ima moja mama 81 let, zato se ji lahko le priklanjam in znova povem, kako srečna sem, da ju z očetom imam.

0 Delitev

Zdaj je čas za rdečo in bleščice

Črna in rdeča ostajata na prvem mestu, saj sta tradicionalno božični barvi, lahko pa se poigramo z materiali ali vzorci in tako poskusimo z nekoliko drugačnim slogom, ki nam zna biti všeč. 

0 Delitev

Še vedno najlepša čipka

Posebno mesto so si izborili detajli, ki so izžarevali etno pridih, večkrat smo se z njimi obračali v pretekla 80. in še raje 90., manjkalo pa ni niti ženstvenosti.

0 Delitev

Brezčasna usnjena črna jakna

Med obilico modnih smernic, ki nas včasih prevzamejo, so brezčasni modni kosi tisti, na katere se lahko vedno zanesemo. Eden izmed teh je zagotovo usnjena jakna, ki jo nosimo skoraj čez celo leto in na nešteto outfitov.

0 Delitev

Čipkasta obutev za piko na i

Izbiramo lahko tako med povsem dnevnimi gležnjarji ali supergami kot tudi vrtoglavo visokimi petkami, čipkaste detajle je opaziti vsepovsod. Gre za obutev, ki nedvomno nudi statement element še tako casual outfitu, zmagovalno kombinacijo pa tokrat nudijo čipke z dekoracijo kristalov.

0 Delitev

Najbolj priljubljena maxi krila te sezone

Maxi krila so vedno zaželena izbira med fashionistkami, saj so izredno ženstvena, preprosta za kombiniranje in lahko jih nosimo ob več različnih priložnostih. Tokrat je v ospredju nekaj modelov, za katere verjamem, da vas bodo navdušili.

0 Delitev