Oznaka: črte

Mavrični januar

Januar prinaša kar nekaj novosti na modnem področju pa tudi lepotnem; sedaj je čas, da za nekaj časa pospravimo bleščice ter ostale modne kose s prazničnimi modnimi detajli. To pa še ne pomeni, da mora biti moda v mesecu januarju dolgočasna – ravno nasprotno!

0 Delitev

Katere vzorčke lahko mešamo med seboj

Mrzla sezona je zares razgibana na področju oblačil ter modnih dodatkov in tukaj je mogoče opaziti veliko priljubljenost živahnih barv, zanimivih silhuet in seveda pisanih vzorčkov, ki ne smejo manjkati. In ravno različni potiski so prava poslastica za modne sladokusce, ki jih lahko nosimo na različne načine. Eden izmed priljubljenih pa je tudi mešanje različnih vzorčkov med seboj.

0 Delitev

Stilski napotki in must have kosi za september

In seveda september kot nov začetek, ne le šole, temveč življenja, ker se jeseni nekaj konča in novo začne, kot vsako leto, vedno znova, vedno del našega bivanja na zemlji.

0 Delitev

Stilski napotki in must have kosi za avgust

Dobrodošel torej, bodi prijazen in bleščeč, kot sonce na morju in vedno s pravo mero razigranosti. In kot vsak mesec so tukaj moji stilski napotki in must have kosi.

0 Delitev

Črtaste obleke vseh vrst

S poletjem vsakokrat hodijo z roko v roki, a vendar so črtaste obleke letos dobile prav posebno mesto med modnimi smernicami.

0 Delitev

Ponovno pripravite veliko črtastih kosov

Tople sezone si brez posameznih modnih kosov več ne znamo predstavljati, med take pa se v sam vrh uvrščajo prav črtasti vzorci. Že na prvi pogled nas črte popeljejo v svežo, cvetočo pomlad, sploh tiste, ki nosijo kombinacije mornarsko modre in bele.

0 Delitev

Črte ponovno krasijo številne zimske kose

V spomladanskem in poletnem času vsekakor velja, da so črtasti kosi eden najbolj nosljivih, elegantnih videzov tople sezone, medtem ko so v hladnih mesecih potisnjeni nekoliko v ozadje.

0 Delitev

Zanimive oprave s puloverji s puli ovratnikom

Top s puli ovratnikom morda izgleda na prvi pogled zelo basic modni kos, ki deluje zelo minimalistično v številnih kombinacijah, vendar ga lahko popestrite na različne načine. 

0 Delitev

Ključni trendi ulične mode

Zanimiva moda pa ni ne le na modnih brveh, temveč tudi na ulicah, kjer fashionistke iz celega sveta pokažejo svoj osebni modni slog.

0 Delitev