Oznaka: denim

Nove kavbojke Liu Jo

Liu Jo ostaja ena izmed tistih znamk, ki popularnost dosega tako pri mlajši, kot nekoliko starejši generaciji.

0 Delitev

Poznani trendi tokrat nekoliko drugače

Pomlad tokrat ne prinaša velikih modnih pretresov, kar pravzaprav pomeni, da se bo večina trendov le zarotirala v eno ali drugo smer …

0 Delitev

Kaj morate vedeti, ko kupujete kavbojke

Določeni kosi ne bodo nikoli iz mode in mednje nedvomno spadajo tudi kavbojke. Pa vendar je tudi pri kupovanju tako klasičnega oblačila dobro vedeti naslednje.

0 Delitev

Poletne kombinacije z retro jeansom

Retro kavbojke, tiste v dolgi različici so nedvomno eden od najpopularnejših kosov že nekaj sezon in v kolikor nam poletna vročina kdaj pa kdaj dovoljuje, jih bomo z veseljem nadele tudi naslednje mesece.

0 Delitev

Vračajo se svetle kavbojke

In to ne kakršnekoli, temveč tiste najbolj retro, kot smo jih nosile v preteklih 80. in 90. letih.

0 Delitev

Šik kombinezoni iz različnih materialov

Mrzla sezona pa prinaša veliko različnih razgibanih izbir in tukaj je izbor za vse, ki ste rade šik, a še vedno prisegate na udobje – po čemer so znani kombinezoni.

0 Delitev

Kako ta hip stilirati denim kose

Kljub poletni vročini in novim modnim smernicam določeni kosi ostajajo pomemben del naše vsakoletne garderobe. Mednje nedvomno sodijo tudi denim oblačila, zato tokrat poglejmo, kako jih ta hip stilirati.

0 Delitev

Ponovno modne bermuda jeans hlače

Jeans modni kosi ne gredo nikoli iz mode in so eni izmed ključnih elementov urbanega sloga, ki je tako zelo priljubljen za prosti čas. Pri krojih oziroma modelih jeans modnih kosov je nekoliko drugače, ponovno so modne bermuda hlače.

0 Delitev

Kako izbrati pravi model kavbojk za svojo postavo

Kavbojke so zagotovo eden najbolj popularnih kosov vseh časov, zato je edino prav, da vedno izberemo tiste, ki se najlepše podajo naši postavi. Tu je nekaj super nasvetov, ki vam bodo nedvomno v veliko pomoč.

0 Delitev

Letošnji izbor Liu Jo kavbojk

Znamka Liu Jo vedno znova navdušuje s kreacijami, ki odlično pristojijo takorekoč vsem generacijam. Tokrat zato preverimo njihov izbor letošnjih kavbojk.

0 Delitev

Denim jakna: kos, ki ga potrebujemo vsako pomlad

Med kose, ki verjetno ne manjkajo prav nobeno toplo sezono, se seveda uvršča denim jakne, ki bodo pomemben del tudi tokratne spomladanske garderobe. Gre namreč za zelo preprost vrhnji kos, ki nudi številne možne kombinacije, hkrati pa deluje mladostno in brezčasno.

0 Delitev

Denim jakne modne tudi pozimi

Kos, brez katerega si verjetno ne znamo predstavljati prav nobene prehodne sezone, je nedvomno tudi denim jakna, ki pa jo z veseljem nadenemo tudi ob hladnejših poletnih dneh.

0 Delitev

Detajl strganega jeansa na vsakem koraku

Vsaka nova sezona seveda s seboj prinese tudi ogromno zanimivih novosti, včasih zgolj drobnih detajlov, spet drugič pravi bum modnih kosov. A hkrati se vsakokrat pojavi tudi kar nekaj tistih že dodobra poznanih, ki so postale pravi must have ne glede na letni čas …

0 Delitev

Visok pas še bolj popularen to jesen

Tako kot določeni outfiti in barve se to jesen pogosto ponavljajo tudi posamezni detajli in kroji, brez katerih si večkrat niti ne znamo predstavljati nove sezone.

0 Delitev

Denim na denim kombinacije te sezone

Hladna sezona je tudi tokrat med trende vključila veliko denim kosov, brez katerih si verjetno ne znamo več predstavljati prav nobenega meseca.

0 Delitev