Oznaka: dolga obleka

Maksi obleke čudovite jeseni

Prav ta hip nam jesen nudi več kot odlično priložnost, da izkoristimo nekatere najlepše stajling zgodbe, ki smo jih morda večkrat osnovale v glavi, pa nam vreme preprosto ni bilo naklonjeno.

0 Delitev

Modne kombinacije s kitten petami

Med trendi prevladujejo različni dizajni, a modne navdušenke so za svoje vzele kitten pete.

0 Delitev

Mango obleke za najbolj tople dni nove sezone

Mango je nedvomno ena tistih znamk, ki odlično združuje tekoče trende in večno klasiko. Tokrat poglejmo, kaj so za letošnjo pomlad in poletje pripravili na področju dolgih oblek.

0 Delitev

Globok V izrez za vsak dan pa tudi posebne priložnosti

Modni detajli velikokrat naredijo oblačila in modne dodatke bolj zanimive in to hladno sezono je kar nekaj takih, ki so očarali fashionistke po vsem svetu. Med njimi je brez dvoma globok izrez, ki ga lahko vidimo v urbani modi za vsak dan pa tudi bolj svečani, ko si želite izgledati elegantne, a še vedno seksi.

0 Delitev

Jesenski boho look

Vstop v prehodno obdobje je pravi čas tudi za nove modne zgodbe, ki kasneje dodobra zaznamujejo nadaljevanje zime.

0 Delitev

Mladostne v pisanih oblekah

Poletje tudi tokrat ni razočaralo, saj nas je namreč bogato obdarilo z vročimi dnevi, ob katerih smo večkrat potrebovali nekoliko osvežitve na tak ali drugačen način.

0 Delitev

Dolge obleke vrhunec letošnje pomladi

Letošnje leto se torej maksi obleke ponovno uvrščajo v sam vrh spomladanskih in poletnih trendov, poleg cvetličnih vzorcev pa smo večkrat navdihnjene tudi nad njihovimi elegantnimi kroji ter izredno delikatnimi materiali.

0 Delitev

Šest adutov za boho modo

Če ste torej za boho morate nujno nabaviti obleko do tal; prav tako morate staviti na usnje in na spuščene lase, ob vsem tem bi dodala nizke sandale in gola ramena.

0 Delitev

Stilski napotki in must have kosi za julij

Ne pozabite na masko za obraz, novo dišavo, ki mora biti nujno super seksi in le privoščite si šminko, ki vas naredi še bolj zapeljive. Vmes pa uživajte življenje in ne zamudite niti pol trenutka. Dobrodošel, julij!

0 Delitev