Oznaka: dom

Vse za sprostitev na terasi ali balkonu

Prav v zadnjih tednih smo končno vstopili v tiste najlepše dni pomladi, ko je posedanje zunaj postalo resnično prijetno, zaenkrat še kolikor toliko brez nadležnih komarjev in muh, ob znosnih temperaturah in prelepi družbi cvetoče narave.

0 Delitev

V dom spustimo več svetlobe

Spomladansko obdobje ni le idealen čas za generalno pospravljanje, za prenovo in osvežitev naše garderobe, za sajenje cvetja in rastlin ter urejanje vrta, temveč je to tudi klic narave, klic toplih sončnih žarkov, ki jih z odprtimi vrati in okni povabimo v naš dom.

0 Delitev

Uredimo si čudovit balkon

Dokler velja navodilo “Ostani doma”, bo naše najpomembnejše mesto verjetno ravno terasa, vrt ali, za večino, naš balkon.

0 Delitev

Iznajdljive dekoracije za naš dom

Pomlad je po navadi tista, ki za seboj potegne večje projekte čiščenja in urejanja našega doma in okolice, tokrat pa je slednje še toliko bolj dobrodošlo, saj si s tem nekako tudi zapolnjujemo čas med karanteno.

0 Delitev

Kako vzgojiti ingver kar doma

Ingver je tista čudežna korenina, ki nam pomaga pri številnih zdravstvenih tegobah, vzpodbuja naš imunski sistem, hrati pa je tudi izredno priljubljena kulinarična sestavina.

2 Delitev

Ko pridejo vile domov na obisk

V času ustvarjanja doma in dolgega sobivanja z našimi otroci, se mi je zdelo, da je ta zamisel prav čudovita.

0 Delitev