Oznaka: dom

Stil Shabby Chic: čar pastelnih barv

Shabby že vrsto let navdušuje in po svoje predstavlja povratek v preteklost, ki ga v tem trenutku tudi močno potrebujemo.

Lepa jesenska posteljnina

Vsi bombažni izdelki so zelo vsestranski in enostavni za pranje.

Pet kristalov, ki jih je dobro imeti

Glede na obliko ali velikost našega doma se lahko odločimo, ali bomo kristale postavili na vogale ali v sredino prostorov; in spet na oknih ali ob vhodnih vratih.

Sula: montažna hiša, ki ti ukrade srce

Ta hiša, ki je dobila ime po suliformnih pticah, splošno znanih kot tulci in razširjenih v Ekvadorju, je bila zgrajena v samo dveh mesecih.

Bukle tudi doma, tudi pri nas

Ker naša arhitektura in interierji vse bolj napredujejo k modernim oblikam, postajajo obline in občutek udobja pomemben trend pri pohištvu.

Lepote jesenske podobe

Za mnoge od nas so prav prehodne sezone tisti najlepši meseci v letu, a žal je tako, da je tistih pravih spomladanskih in jesenskih tednov vse manj.

Kako opremiti otroško sobo za vrnitev v šolo

Ko morate opremiti otroško spalnico ali vanjo vstaviti element, kot je pisalna miza, nikakor ne smete zanemariti otrokovih potreb, tako v neposredni sedanjosti kot tudi dolgoročno.

Pastelni hotel v Miamiju

V Ameriki ima skoraj vsako mesto svoj prepoznavni znak, stavbo ali arhitekturni presežek.

Estetsko odstranjevanje nereda je trend leta 2023

Svetlo pohištvo s svojo bistvenostjo in umirjenostjo si utira pot v notranjo opremo in s seboj prinaša življenjsko filozofijo, ki zajema red, čistočo in vizualno ravnovesje.