Oznaka: gola ramena

V trendu ta hip: gola ramena

Trend golih ramen je zelo ženstven, poskrbi za lepo silhueto in spremeni povsem enostavno, bombažno oblekico v nekaj edinstvenega. 

0 Delitev

Modni detajl, ki pristaja čisto vsem

Razgaljena ramena niso nobena novost na modni sceni, saj smo jih ženske vseh generacij vzljubile že prejšnje sezone. Ta tudi letošnje leto spadajo med must have modne detajle v spomladanskih in poletnih garderobah.

0 Delitev

Modre obleke tega poletja

To leto nas je vsekakor presenetila izredno pestra, živahna sezona, kjer ni manjkalo ne intenzivnih barv ne številnih potiskov, ki so v naš outfit vlivali veliko mero razigranosti. Hkrati pa smo z veseljem preizkušale tudi vse ženstvene elemente, med katere nedvomno sodijo tudi modre obleke.

0 Delitev

Šest adutov za boho modo

Če ste torej za boho morate nujno nabaviti obleko do tal; prav tako morate staviti na usnje in na spuščene lase, ob vsem tem bi dodala nizke sandale in gola ramena.

0 Delitev

Kako nositi tope, ki razgaljajo ramena

Včeraj sem med sprehajanjem po nakupovalnem centru ugotavljala, da le obstaja rdeča nit med vsemi trgovinami, in ta je top z golimi rameni.

0 Delitev

Nekaj najlepših topov ta hip

Nove modne smernice so tu, česar smo se po dolgi in hladni sezoni razveselile že ob prvih sončnih dneh letošnje pomladi ter domačo omaro napolnile s tanjšimi, barvitimi kosi. Tudi tokrat so pomembni topi, ki jih ponovno spremljajo nežni materiali, intenzivne barve ter zanimivi kroji.

0 Delitev

Trije modni trendi, ki se iz lanske pomladi prenašajo v letošnjo

Tudi letošnja pomlad bo predstavila številne modne smernice, ki smo jih za svoje z veseljem sprejele že prejšnjo toplo sezono. Ponavadi gre za zelo podobne kose, ki pa v nadaljevanju postanejo bolj dodelani, morda zaidejo v zelo določeno smer ali pa jih zgolj kanček osvežijo ter obdajo z drugačnimi barvami, materiali, dekorativnimi elementi, oziroma kombinacije z njimi postanejo nekoliko drugačne.

0 Delitev