Oznaka: gola ramena

V trendu ta hip: gola ramena

Trend golih ramen je zelo ženstven, poskrbi za lepo silhueto in spremeni povsem enostavno, bombažno oblekico v nekaj edinstvenega. 

0 Delitev

Modni detajl, ki pristaja čisto vsem

Razgaljena ramena niso nobena novost na modni sceni, saj smo jih ženske vseh generacij vzljubile že prejšnje sezone. Ta tudi letošnje leto spadajo med must have modne detajle v spomladanskih in poletnih garderobah.

0 Delitev

Modre obleke tega poletja

To leto nas je vsekakor presenetila izredno pestra, živahna sezona, kjer ni manjkalo ne intenzivnih barv ne številnih potiskov, ki so v naš outfit vlivali veliko mero razigranosti. Hkrati pa smo z veseljem preizkušale tudi vse ženstvene elemente, med katere nedvomno sodijo tudi modre obleke.

0 Delitev

Šest adutov za boho modo

Če ste torej za boho morate nujno nabaviti obleko do tal; prav tako morate staviti na usnje in na spuščene lase, ob vsem tem bi dodala nizke sandale in gola ramena.

0 Delitev

Kako nositi tope, ki razgaljajo ramena

Včeraj sem med sprehajanjem po nakupovalnem centru ugotavljala, da le obstaja rdeča nit med vsemi trgovinami, in ta je top z golimi rameni.

0 Delitev

Nekaj najlepših topov ta hip

Nove modne smernice so tu, česar smo se po dolgi in hladni sezoni razveselile že ob prvih sončnih dneh letošnje pomladi ter domačo omaro napolnile s tanjšimi, barvitimi kosi. Tudi tokrat so pomembni topi, ki jih ponovno spremljajo nežni materiali, intenzivne barve ter zanimivi kroji.

0 Delitev

Trije modni trendi, ki se iz lanske pomladi prenašajo v letošnjo

Tudi letošnja pomlad bo predstavila številne modne smernice, ki smo jih za svoje z veseljem sprejele že prejšnjo toplo sezono. Ponavadi gre za zelo podobne kose, ki pa v nadaljevanju postanejo bolj dodelani, morda zaidejo v zelo določeno smer ali pa jih zgolj kanček osvežijo ter obdajo z drugačnimi barvami, materiali, dekorativnimi elementi, oziroma kombinacije z njimi postanejo nekoliko drugačne.

0 Delitev

Najlepši modni trendi leta 2016

Leto 2016 se vztrajno poslavlja, za sabo pa bo pustilo kar nekaj čudovitih modnih smernic, nad katerimi smo ostale povsem navdušene, zato ne dvomim, da jih bomo uporabljale tudi v letu 2017. Določeni trendi so zares bili aktualni že kako sezono ali dve prej, a so svojo najlepšo podobo zagotovo dobili prav letošnje leto. Tu je torej nekaj tistih, ki so po mojem mnenju najmočneje zaznamovali leto 2016.

0 Delitev

Izkoristimo preostanek poletja za najlepše trende

Ostaja nam le še kanček poletja, ki je bilo tokrat vsekakor eno daleč najbolj romantičnih, pa tudi zapeljivih. Slednje je seveda dokazovala tudi garderoba, kjer so trendi velevali predvsem lahkotne, valovite in svetle kose.

0 Delitev

Šest nujnih kosov v poletni garderobi

Izbrala sem šest poletnih kosov, ki so mi trenutno zelo pri srcu in mislim, da jih lahko še vedno najdete na razprodajah ali jih že imate v svoji omari, zato potrebujete le dodaten navdih, kako jih kombinirati.

0 Delitev

Nov poletni trend: napihnjeni rokavi in velike pentlje

Bolj kot so se že spomladi višale zunanje temperature, bolj je postajalo jasno, da naša letošnja garderoba nikakor ne sme izpustiti določenih kosov, ki jih bomo zagotovo to poletje uporabljale znova in znova. Hitro pa so popularnost pridobili tudi posamezni, zelo izstopajoči detajli, med katere sodijo tudi napihnjeni rokavi ter obilne pentlje.

0 Delitev

Pet top kosov za popestritev poletne garderobe

Ne potrebujete veliko: ščepec dobrega okusa, malo navihanosti in dobro mero pozitivne energije, da izberete tiste kose, ki vas naredijo še lepše, kajti, saj veste, vsaka izmed nas je po svoje edinstvena in čudovita.

0 Delitev

Modni detajli, ki v hipu spremenijo naš look

Za modni look resnično ne potrebujemo veliko, saj so dovolj že zgolj posamezne, male podrobnosti, detajli, ki naš videz v trenutku povzdignejo še stopničko višje.

0 Delitev

4 najlepše kombinacije tega poletja

Trendi so to poletje izredno opazni in obstaja kar nekaj tistih, ki smo jih v trenutku posvojile prav vse ženske, ne glede na starostno skupino ali osebni okus. Najlepše kombinacije zato tokrat ni težko izpostaviti, saj jih lahko srečujemo zares na vsakem koraku.

0 Delitev

Stilski napotki in must have kosi za julij

Privoščite si dolge obleke, bluze z golimi rameni, čudovito nizko obutev, veliko cofov, tanke in svetlo modre črte, kopalke, ki vas naredijo še bolj privlačne. In, drage moje, imejte tudi misli na paši …

0 Delitev

Moj top kos letošnjega poletja

Menim, da ženska ramena niso bila še nikoli toliko izpostavljena ter občudovana, nikoli tako seksi in erotična, saj kar kličejo po božanju in poljubih ter nedvomno pritegnejo moške poglede.

0 Delitev