Oznaka: Hailey Baldwin

Modne ideje, kako nositi kardigan

Pletenine so tista zelo priljubljena izbira, ki poskrbi za udobje pa tudi lep videz. Med najbolj zaželenimi so kardigani, ki pravzaprav nikoli ne gredo iz mode.

Kratek paž je lepotni izbor manekenk

To sezono je IN veliko različnih dolžin, oblik ter barv las – izbor je res velik in verjamem, da bo čisto vsaka našla nekaj zase. 

Modne bleščice tega tedna

Vroči teden, ki je za nami, nas ni pustil hladne niti na področju mode in lepote. Tokrat so tu izredno elegantne, ženstvene kampanje, v katerih nastopajo bolj ali manj znani obrazi iz sveta manekenstva, filma ali glasbe.

Modne bleščice tega tedna

Minil je zadnji teden zimskega tedna mode, ki se je tudi tokrat slavnostno zaključil v prečudovitem Parizu, z revijami največjih modnih hiš, kot so Chanel, Dior, Valentino in ostale.

Najpopularnejši nahrbtnik ta hip

Nahrbtniki so zelo praktični, prostorni in pri izbiri pravega lahko postanejo vaš statement kos.

Modne bleščice tega tedna

Srečno in zdravo leto 2017! Tokratni teden je pravzaprav minil zelo mirno, kot da bi se skrival v zatišju pred burnim prihodom novega leta. Modne in lepotne novičke so zato tokrat precej skope, zgodilo se ni pravzaprav nič odmevnega, kaj šele šokantnega, zato poglejmo zgolj nekaj novosti na področju makeup kolekcij ter nekaj fotografij tega tedna: