Oznaka: jeans hlače

Poletne kombinacije z retro jeansom

Retro kavbojke, tiste v dolgi različici so nedvomno eden od najpopularnejših kosov že nekaj sezon in v kolikor nam poletna vročina kdaj pa kdaj dovoljuje, jih bomo z veseljem nadele tudi naslednje mesece.

0 Delitev

Kombinirajte jeans z belo čipko

Naslednja  kombinacija je idealna za ta letni čas in je mešanica dveh različnih modnih kosov, ki skupaj ustvarjata spomladansko modno zgodbo.

0 Delitev

Kaj kupiti na poletnih razprodajah

Ne glede na to, ali boste letošnjo poletno sezono nakupovale v trgovinah ali pa kar preko spleta, so tukaj smernice oziroma kosi, ki vam jih priporočam, da ne bodo novi kosi pristali na samem dnu vaše omare.

0 Delitev

Kako izbrati pravi model kavbojk za svojo postavo

Kavbojke so zagotovo eden najbolj popularnih kosov vseh časov, zato je edino prav, da vedno izberemo tiste, ki se najlepše podajo naši postavi. Tu je nekaj super nasvetov, ki vam bodo nedvomno v veliko pomoč.

0 Delitev

Party videzi z jeans hlačami

V tem primeru se nasprotja privlačijo, zato so jeans hlače in visoke pete popolna kombinacija.

0 Delitev

Detajl strganega jeansa na vsakem koraku

Vsaka nova sezona seveda s seboj prinese tudi ogromno zanimivih novosti, včasih zgolj drobnih detajlov, spet drugič pravi bum modnih kosov. A hkrati se vsakokrat pojavi tudi kar nekaj tistih že dodobra poznanih, ki so postale pravi must have ne glede na letni čas …

0 Delitev

Trije denim kosi za prehodno obdobje

Vsekakor imajo vpliv tudi modne zapovedi, ki prispevajo različne kroje, dekorativne elemente in/ali kombinacije, a v osnovi so to še vedno isti kosi, ki si jih z lahkoto nadenemo tudi naslednje leto.

0 Delitev

Tri vrste must have jeans hlač ta hip

To leto bodo določeni klasični kosi sedeli v prvi vrsti, kanček dodelani ter hkrati v družbi nekaterih največjih trendov tokratne pomladi in poletja. Mednje ponovno štejemo prav jeans hlače, brez katerih si pač ne znamo predstavljati nobenega meseca v letu.

0 Delitev

2 osnovna kosa v treh različnih stajlingih

Zgolj z osnovnimi kosi, kot sta naprimer že jeans hlače in bela srajca, lahko ustvarimo zelo zanimive, modne stajlinge. Ob tem so seveda pomembni predvsem dodatki, pa tudi nakit, makeup in nenazadnje frizura.

0 Delitev