Oznaka: Jennifer Lopez

Modne bleščice tega tedna

Za nami je precej miren teden, v katerem pa modne in lepotne novosti vse bolj namigujejo na bližajoče se božične in novoletne praznike.

0 Delitev

Prenovljene oblike sončnih očal

V kolikor bi morale izbrati najpopularnejši modni dodatek, bi poleg torbic in obutve, ki nekako štejejo kot obvezna “oprema” vsakega ženskega outfita, mnoge izmed nas pokazale na sončna očala.

0 Delitev

Moč, ki jo imamo ženske

Pridna sem zato, ker sem tukaj in tudi zato, ker sem preživela bitke, razburkane oceane, čudaške ljudi, bizarne situacije in slabo, da sem bila na kolenih. Tudi ve? Saj vem.

0 Delitev

Revolucija petdesetletnic

Ženske so zanimve v vseh obdobjih življenja, nekako je tako, da imaš pri tridesetih brezhibno kožo, a pri petdesetih imaš tisto samozavest sestavljeno iz izkušenj, ki jih pač tridesetletnica, kljub lepi koži, ne mora imeti.

0 Delitev

Obleke na letošnjih Grammyjih

V nedeljo so se na rdeči preprogi že 59. podelitve Grammy nagrad v Los Angelesu zbrale nekatere največje zvezde glasbene, pa tudi modne in celo filmske industrije. Seveda so bile vse oči še najbolj uprte predvsem v nastopajoče, ogromno pozornosti pa so pritegnili tudi tisti posamezniki, ki so s svojo opravo namenoma želeli preusmeriti pozornost nase.

0 Delitev