Oznaka: jesen 2018

Rebrasti žamet tokrat od glave do pet

Letošnja hladna sezona je predstavila kar nekaj zanimivih novosti, a vendar ne gre zanikati, da je še veliko več tistih trendov, ki z nami pravzaprav ostajajo od lanske jeseni in zime.

Karo krilo ena najpopularnejših izbir ta hip

Ni skrivnost, da je karo vzorec postal velik hit tudi letošnjo hladno sezono, kar dokazuje dejstvo, da ga lahko srečamo prav na vsakem koraku.

Najenostavnejši make-up letošnje jeseni

Letošnja jesen je med lepotnimi trendi ponudila tako glamur kot naraven izgled, zato tokrat poglejmo primer make-up looka, ki predstavlja dobro in predvsem preprosto vsakdanjo izbiro.

Zara Home: Dodatki za naš dom

Španska znamka Zara ne nudi zgolj modne garderobe, ki strogo sledi zadnjim trendom, temveč lahko pri njej najdemo tudi čudovite dekorativne kose za naš dom. Tokrat zato pokukajmo v Zara Home kolekcijo letošnje jeseni in zime.

Punk elementi za drznejši look

Letošnja jesen je določene modne smernice začrtala zelo jasno in glasno, prav v tem slogu pa ji bo sledila tudi tokratna zima.

Spet nam je toplo v velikih puloverjih

Zadnja leta pomembno vlogo igrajo predvsem puloverji, tisti oversize, barviti in tako vidni že na daleč.

Hlače na zvonec v zimskih stajling zgodbah

Kljub temu, da skinny modeli hlač ostajajo z nami tudi to sezono, pa zadnje čase prednost raje dajemo nekoliko širšim in zato vsekakor bolj udobnim krojem.

Lesk, lesk in še enkrat lesk

Ste pripravljene na bleščeče kose? Jaz vsekakor sem in prav razveseljuje me dejstvo, da so lesketajoči se outfiti tokrat v samem vrhu modnih zapovedi, kar velja pred, med in tudi po zimskih praznikih.

Kombinezoni za vsakdanjo rabo

Nepredvidljivo jesensko vreme nas večkrat postavi pred dilemo, kateri kosi so sploh primerni in kakšen look bo pravzaprav tisti, ki se bo dobro obdržal skozi ves dan.

Vedno razkošne v zeleni barvi

Kljub temu, da velja za umirjeno barvo, pa vendar zelena tudi to sezono dokazuje, da gre za vse prej kot za dolgočasne odtenke.

Stajling ideje za mladosten, a eleganten look

Prehodna sezona za mnoge pomeni obdobje nekaterih najlepših stajlingov, zato tokrat preverimo nekaj predlogov, ki združujejo tako trende in mladosten look, kot tudi ogromno elegance in udobja.

Calzedonia: Najlepše najlonke ta hip

Kadar si zaželimo nove najlonke, se zagotovo najprej spomnimo na tiste, ki jih ponuja znamke Calzedonia.

Kako izbrati pravi plašč zase

Eden najnujnejših kosov vsake hladne sezone so prav plašči in letos je izbira le-teh resnično bogata.

Modne rute za vetrovno jesen

Muhasto vreme je tudi te jesensko obarvane dneve že večkrat pokazalo zobe in nenadne menjave sonca in dežja pogosto pospremi tudi nagajivo pihanje.

Vračajo se bogate ogrlice

V poplavi drobnega, minimalističnega nakita ter hkrati choker ogrlic in velikih uhanov so se razkošne verižice v zadnjih sezonah pravzaprav nekoliko umaknile v ozadje

Usnjene hlače – najbolj nosljiv jesenski kos

Jesenski trendi so tokrat še posebej pestri in ušla jim verjetno ne bo nobena izmed nas, pa čeprav zgolj z uporabo mini detajla ali vpadljivejše barve.

Pinko v hladno sezono vstopa energično in samozavestno

Znamka Pinko vedno znova poskrbi, da v njenih kosih vsaka izmed nas deluje mladostno in samozavestno. Dokaz temu je tudi tokratna kolekcija hladne sezone, v kampanji katere tokrat nastopa prelepa Stella Maxwell.

V kakšen plašč se odeti to jesen

Vrhnji kosi že dolgo časa niso v garderobi prisotni zgolj zaradi svoje funkcionalnosti, temveč predstavljajo pravi statement kos, na katerega se pogosto opira kar celoten look.

Črna in bela v jesenski preobleki

Kljub pestrim trendom letošnje jeseni tokrat pobližje poglejmo par, ki vedno znova zagotavlja velik uspeh, ne glede na letni čas ali priložnost.

Čudovite v oblekah z napihnjenimi rokavi

Hladna jesen je že potrkala na naša vrata in prav zdaj je čas, da posežemo po prehodnih jaknah in plaščih, ki smo jih morda pripravile že ob koncu poletja.