Tag: krilo

Obleke in krila na prevez

Prevez in zavezovanje, če sem bolj natančna, saj gre za detajl, ki je sicer zelo podoben, pa vendar ga loči sam model oziroma kroj obleke in krila, pa tudi kombinezona in hlač.

Superge in krilo: kaj in kako

Zanimivo, saj pred desetemi leti bi bila ta kombinacija zelo čudaška.

Zelo celovito in urejeno

Ženska garderoba mora ponavadi vsebovati predvsem kose, s katerimi lahko hitro ustvarimo zelo elegantne in na videz dodelane outfite.

Zdaj je čas za svetleča krila

Naj bodo kratka, midi ali do tal, svetleča krila so, tako kot mnogi drugi glitter kosi, vsak december pravi must have ženske garderobe.

Brez kril prav ne bo šlo

In ker zima prinaša veliko škornjev, je tukaj razlog več, zakaj nositi krilo: da škornje pač pokažemo!

Različni načini nošenja kardigana

Nekaj časa smo ga pridno spravljale nekam v sam kot omare, sedaj pa je čas, da ga ponovno privlečemo na plano.

Mini krila za jesen

Slovo od poletja še ne pomeni, da se bomo morale odreči tudi nekaterim krajšim, lahkotnejšim kosom.

Mini krila v številnih stajling različicah

Poletje lahko začinimo z nešteto modnimi elementi, med katere pa se navadno vedno znova vračajo tudi krila vseh krojev in dolžin.

Še malo in nosile bomo mini krila

Kar pa seveda ne pomeni, da smo jih zanemarjale skozi hladno sezono, temveč le to, da bomo vsak čas dosegli poletni bum, kjer bodo zaželeni le tisti čisto mini kosi.

Plise kosi tudi to pomlad podarjajo več ženstvenosti

Govora tokrat ni le o najbolj slovitem plise krilu, tudi ne zgolj o plise obleki, temveč se slednji pojavlja tudi pri mnogih, včasih celo nepričakovanih kosih, kot so jakne in blazerji, široke hlače in celo pri torbicah.

Večna krila, ki jih morate imeti

V letošnjem letu si prav gotovo želim nositi več kril in manj hlač, več lepih hlačnih nogavic in manj superg. Upam, da mi bo tudi uspelo! 

Čudovito razmerje med puloverjem in krilom

Poplavi spomladanskih kampanj navkljub te dni raje ostanimo pri zimskih trendih, saj nam bodo namreč v nadaljevanju še kako koristili.

Kako stilirati midi krilo iz satena

Določeni materiali ostajajo velik hit tudi letošnje jeseni, med njimi pa se v sam vrh uvršča prav saten. Tokrat zato preverimo nekaj stajling idej s satenastim midi krilom.

Kul dekleta v srebrnem mini krilu

Metalni odtenki pravzaprav tudi tokrat predstavljajo velik trend, ki ga dodajamo vsepovsod, od dnevnih pa vse do bolj prefinjenih, večernih priložnosti.

Inspiracija dneva

Na ulicah modnih prestolnic vidim veliko golih nog, ogromno nasmejanih žensk in še moških, s pogledom, polnim občudovanja. Jutri torej, jutri je naš dan.

Mini krila v letošnji jesenski podobi

Prehodno obdobje je ponavadi kot naročeno za nekatere najatraktivnejše modne zgodbe in pomemben del slednjih bodo to jesen ponovno tudi mini krila.

Poletni kosi v kombinaciji z zimskim puloverjem

Še malo in vstopili bomo v jesenske mesece, torej v prehodno obdobje, ko narava postane nekoliko utrujena, medtem ko modne smernice pričarajo kanček več umirjene prefinjenosti.

Poletne kombinacije s karo blazerjem

Must have je tudi to poletje na nekoliko drugačen način in modne kombinacije je mogoče videti čisto povsod. Karo blazer je ključen pri uličnem slogu in fashionistke ga skombinirajo na sto in en način.

Ženstvenost v svilenem krilu

Že kratek pregled socialnih omrežij ali pa pogled na poulično modo razkrije nekatere najpopularnejše trende letošnjega poletja.