Oznaka: lepotni trendi jesen/zima 2018-19

Nova modna obsesija s karo hlačami

O veliki priljubljenosti vzorcev smo že pisali in prav posebno mesto ima karo potisk v vsej svoji lepoti. Ta je priljubljen na različnih oblačilih pa tudi modnih dodatkih, kot so škornji in manjše torbice. Tokrat pa je očaral na hlačah, ki jih lahko vidimo na vseh fashionistkah in modnih kombinacij ter inspiracij je zares ogromno.

0 Delitev

Jin in jang make-up trendi

Tokrat se bomo osredotočili na lepotne trendi smernice, ki so si med seboj popolnoma različne, a nekako skupaj tvorijo celoto – tako kot jin in jang.

0 Delitev

Opazne manikire za različne okuse

Videze nohtov, ki smo ji lahko videli na rokah manekenk vseh večjih oblikovalcev, lahko uporabimo tudi za vsak dan in tukaj so trendi, s katerimi boste brez dvoma opažene.

0 Delitev

Najbolj IN spete pričeske

Ljubiteljice spetih pričesk, ta članek je posebek za vas. Na vseh večjih modnih revijah prestižnih oblikovalcev so bile spete pričeske must have. Različne, kreativne in primerne za veliko priložnosti, a verjamem, da boste našle vsaj eno, ki jo boste tudi same preizkusile.

0 Delitev

Barviti jesenski lepotni trendi

Mrzla sezona bo v znamenju individualnosti, drznosti in ženstvenosti. In ženske bomo svojo moč pokazale tudi s pomočjo ličil ter različnih make-up lookov, ki bodo udarni in opazni. To sezono se ne bomo bale preizkusiti statement barv, najbolj v ospredju pa bo rdeča.

0 Delitev