Tag: lepotni trendi jesen/zima 2018-19

Zimski make-up: ideje s temno šminko

Če se med letom izogibate temnejših odtenkov šmink, je sedaj pravi čas, da preizkusite enega izmed spodnjih videzov.

Najlepši laki za vse, ki obožujete naraven videz

Iskanje pravega odtenka nude laka za nohte je včasih tako težavno kot iskanje pravega kroja jeans hlač. Nude odtenek mora pristajati barvi vaše polti, izgledati naravno in še vedno urejeno.

Nova modna obsesija s karo hlačami

O veliki priljubljenosti vzorcev smo že pisali in prav posebno mesto ima karo potisk v vsej svoji lepoti. Ta je priljubljen na različnih oblačilih pa tudi modnih dodatkih, kot so škornji in manjše torbice. Tokrat pa je očaral na hlačah, ki jih lahko vidimo na vseh fashionistkah in modnih kombinacij ter inspiracij je zares ogromno.

Glamurozni make-up videzi z bleščicami

Pri make-up barvnih kombinacijah vladajo toplejši toni; najbolj zaželeni so bordo odtenki rdeče, ki pristajajo vsem barvam polti.

Jin in jang make-up trendi

Tokrat se bomo osredotočili na lepotne trendi smernice, ki so si med seboj popolnoma različne, a nekako skupaj tvorijo celoto – tako kot jin in jang.

Moden ombré na laseh nekoliko drugače

To hladno sezono se ombré način barvanja las ponovno vrača med lepotne smernice, a nekoliko drugače. Ponovno so v igri barviti, mavrični lasje, ki so vas navdušili, ali pa vam sploh niso všeč.

Opazne manikire za različne okuse

Videze nohtov, ki smo ji lahko videli na rokah manekenk vseh večjih oblikovalcev, lahko uporabimo tudi za vsak dan in tukaj so trendi, s katerimi boste brez dvoma opažene.

Najbolj IN spete pričeske

Ljubiteljice spetih pričesk, ta članek je posebek za vas. Na vseh večjih modnih revijah prestižnih oblikovalcev so bile spete pričeske must have. Različne, kreativne in primerne za veliko priložnosti, a verjamem, da boste našle vsaj eno, ki jo boste tudi same preizkusile.

Vračajo se trendi pričesk iz 90., 80. in 60.

Veliko navdiha pa bomo črpali tudi iz preteklosti, kot so to storili vsi večji modni oblikovalci na tednih mode. Inspiracije pa ne bomo iskali le pri enem obdobju, temveč pri različnih.

Barviti jesenski lepotni trendi

Mrzla sezona bo v znamenju individualnosti, drznosti in ženstvenosti. In ženske bomo svojo moč pokazale tudi s pomočjo ličil ter različnih make-up lookov, ki bodo udarni in opazni. To sezono se ne bomo bale preizkusiti statement barv, najbolj v ospredju pa bo rdeča.