Oznaka: Milano

Dnevnik iz Milana

Iskreno ne vem, kako naj se lotim tega rednega dnevnika iz Milana, ne da bi se dotaknila Coronavirusa.

Zgodba iz Milana

Imam novo prijateljico in imava isto strast: modo.

Moj dnevnik iz Milana

Če pa slučajno vam nič od tega ni všeč, nič zato. Prepričana sem, da boste vseeno zablestele, že zato, ker ste ženske in ljubite modo.

Blazerji na milanskem tednu mode

Barviti, daljši, nekoliko manj oprijeti blazerji rešujejo vse situacije in tudi IT dekleta jih obožujejo, kar nas seveda ne čudi.

Poulična moda v Milanu

In na koncu še vprašanje: bi si ve ali vaši moški upali?

Dnevnik iz Milana

V Milanu se počutim doma in že danes noro pogrešam tiste bele palače, Duomo, vrvež v centru, restavracije in lokale z najboljšo kavo na svetu.

Poulična moda v Milanu: barve in odbitost

Pri 16 letih smo bili mi še vedno na kolesu in telefon je bil stacionarni, če pa nisi dobro slišal, si zavrtel ničlo in upal, da bo bolje. 

Dnevnik iz Milana

Hvala, Milano. Za lepo vreme, dobro hrano, odlične kave, lepa dekleta, divje barve in arhitekturo, ki te prav zadane. Se vidimo kmalu. 

Dnevnik s tedna mode v Milanu

Z nasmehom se napotim v hotel in pospravim goro oblek, čevljev, make-upa, polna dobre volje, ker, drage moje, mi je uspelo tam, kjer drugih ni bilo, v kraju, o katerem nekateri lahko le sanjajo, in sem zato ponosna nase.

Modne bleščice tega tedna

Ponovno smo doživeli teden, poln modnih novosti, saj se prav ta mesec odvijajo najpomembnejše svetovne revije ženske ready-to-wear mode.

Sandali in čevlji da te kap

Danes vodi znamko mladi in temperametni Edoardo Caovilla, ki je poskrbel, da so tudi mlade generacije spoznale zgodovino. In se ponovno zaljubile v Benetke.

Kako nositi etno stil

Etno stil je namreč prav to: pomešati med seboj različne dolžine, uporabljati velike kose nakita (če so srebrni, toliko bolje) ter postati mojstrice na področju plastenja. Razmršeni lasje pa so pika na i.

Intervju z vedno uspešnejšo Chiaro Ferragni

Chiara je danes najprej poslovna ženska in šele potem IT dekle, blogerka pa že dolgo ni več, ker ji je bila ta vloga krepko premajhna in, kot že mnogokrat rečeno, je o njej nemogoče povedati vse, saj je tega preveč.

Modne bleščice tega tedna

Tudi zadnji dnevi so bili oviti v živahno dogajanje na fashion weeku, ki se je iz Milana že v začetku tedna preselili v finalni Pariz.

Dnevnik iz Milana

Iz vsake izkušnje skušam potegniti kar največ, delo na terenu pa je nedvomno priložnost, da se spustiš na realna tla, postaneš skromen in se naučiš manj govoriti ter več poslušati.

Modne bleščice tega tedna

Teden za nami je po eni strani prinesel izjemno pestro dogajanje na modni sceni, po drugi strani pa tudi precejšnje zatišje, vsaj glede novih kampanj. Vse oči so namreč prav ta hip uprte v Milano, kjer pa se bo teden mode kaj kmalu že preselil v finalno, za mnoge tudi najpomembnejše mesto – Pariz.

R.I.P. Laura Biagiotti

Tako zelo me zaboli, ko preberem novico o nesreči ali smrti, ki je v modnem svetu še posebej odmevna zato, ker gre za ljudi, duše in kreativce, ki so s svojo železno voljo in smislom za estetiko poskrbeli, da je svet v katerem živimo, lepši. Počivaj v miru, moja Laura.

Srečanje z Leno Perminovo

Leno Perminovo sem srečala v Milanu, saj je za znamko Casadei pripravila kapsulno kolekcijo čevljev.

Razkošje na nogah: Baldinini

Saj veste, dober čevelj poskrbi za lepo podobo in tega se morda še vedno premalo zavedamo.

Inspiracija dneva

Pete in kavbojke z resicami, široke in scefrane, so mi najbolj ostale v spominu. V iskanju brezhibnega outfita vam želim lep dan in maham s čudovite obale.

Dnevnik iz Milana

Sedaj razmišljam o tem, da sem bila letos v Milanu že tridesetič. Tako je in ta številka ni ravno mačji kašelj.