Oznaka: Milano

Zgodba iz Milana

Imam novo prijateljico in imava isto strast: modo.

0 Delitev

Moj dnevnik iz Milana

Če pa slučajno vam nič od tega ni všeč, nič zato. Prepričana sem, da boste vseeno zablestele, že zato, ker ste ženske in ljubite modo.

0 Delitev

Blazerji na milanskem tednu mode

Barviti, daljši, nekoliko manj oprijeti blazerji rešujejo vse situacije in tudi IT dekleta jih obožujejo, kar nas seveda ne čudi.

0 Delitev

Dnevnik iz Milana

V Milanu se počutim doma in že danes noro pogrešam tiste bele palače, Duomo, vrvež v centru, restavracije in lokale z najboljšo kavo na svetu.

0 Delitev

Poulična moda v Milanu: barve in odbitost

Pri 16 letih smo bili mi še vedno na kolesu in telefon je bil stacionarni, če pa nisi dobro slišal, si zavrtel ničlo in upal, da bo bolje. 

0 Delitev

Dnevnik iz Milana

Hvala, Milano. Za lepo vreme, dobro hrano, odlične kave, lepa dekleta, divje barve in arhitekturo, ki te prav zadane. Se vidimo kmalu. 

0 Delitev

Dnevnik s tedna mode v Milanu

Z nasmehom se napotim v hotel in pospravim goro oblek, čevljev, make-upa, polna dobre volje, ker, drage moje, mi je uspelo tam, kjer drugih ni bilo, v kraju, o katerem nekateri lahko le sanjajo, in sem zato ponosna nase.

0 Delitev

Kako nositi etno stil

Etno stil je namreč prav to: pomešati med seboj različne dolžine, uporabljati velike kose nakita (če so srebrni, toliko bolje) ter postati mojstrice na področju plastenja. Razmršeni lasje pa so pika na i.

0 Delitev

Dnevnik iz Milana

Iz vsake izkušnje skušam potegniti kar največ, delo na terenu pa je nedvomno priložnost, da se spustiš na realna tla, postaneš skromen in se naučiš manj govoriti ter več poslušati.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Teden za nami je po eni strani prinesel izjemno pestro dogajanje na modni sceni, po drugi strani pa tudi precejšnje zatišje, vsaj glede novih kampanj. Vse oči so namreč prav ta hip uprte v Milano, kjer pa se bo teden mode kaj kmalu že preselil v finalno, za mnoge tudi najpomembnejše mesto – Pariz.

0 Delitev

R.I.P. Laura Biagiotti

Tako zelo me zaboli, ko preberem novico o nesreči ali smrti, ki je v modnem svetu še posebej odmevna zato, ker gre za ljudi, duše in kreativce, ki so s svojo železno voljo in smislom za estetiko poskrbeli, da je svet v katerem živimo, lepši. Počivaj v miru, moja Laura.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Pete in kavbojke z resicami, široke in scefrane, so mi najbolj ostale v spominu. V iskanju brezhibnega outfita vam želim lep dan in maham s čudovite obale.

0 Delitev

Dnevnik iz Milana

Lahko nam je všeč ali ne, dejstvo pa je, da te ta svet lahko zelo prevzame, podari ogromne količine adrenalina, dvigne v zvezde in trenutek kasneje, zelo na grobo, spusti na realna tla. Zato samo močnejši preživijo.

0 Delitev