Tag: Miu Miu

Modne bleščice tega tedna

Zopet je teden naokoli, tokrat še bolj vroč in poletno lenoben, a ne za modni in lepotni svet.

Modne bleščice tega tedna

Za nami je še en izredno pester teden, v katerem je bilo moč zaznati pravo poletno vzdušje, tako z izborom stajlingov kot z lepotnimi elementi, ki dišijo po vročem.

Modne bleščice tega tedna

V zraku že lahko rahlo občutimo pomlad, pa čeprav smo šele dodobra zakorakali v zimsko sezono.

Modne bleščice tega tedna

Tokratni predpraznični teden je seveda minil v veselem in izredno razigranem razpoloženju, predvsem pa so novosti tokrat osredotočene na lepotni svet ter svet nakita in dodatkov.

Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je nedvomno minil predvsem v znamenju praznikov, saj je halloween oziroma noč čarovnic prevzela tudi mnoge, predvsem lepotne znamke, ki so tako ponudile svoje ideje, temu namenjene kose ali kar celotne kolekcije.

Lahkoten poletni korak v balerinkah

Brezčasna obutev so brez dvoma balerinke, ki spadajo pod must have kose, ki jih imamo verjetno vse v omarah. In če ste te zadnje časa pridno hranile nekje v ozadju omare, je sedaj idealni čas, da ponovno pokukajo na plano. 

Modne bleščice tega tedna

Za nami je ponovno teden, poln jesenskih novosti, in v kolikor določene modne hiše še niso predstavile svoje kampanje hladne sezone, po pravici povedano, že kanček zamujajo.

Stajling dneva: diši po orientu

Izbrala sem svilen top v isti različici in domov sem odnesla tudi slip on obleko, ki vam jo bom kmalu predstavila.

Modne bleščice tega tedna

Končno je tu vreme, kot si ga v spomladanskih mesecih zaslužimo. In čeprav se na višje temperature šele zdaj počasi navajamo, pa sta modni in lepotni svet že daleč v letošnjem poletju, pravzaprav je večina modnih hiš s svojimi kampanjami in novostmi zakorakala že v jesen.

Modne bleščice tega tedna

Bolj ko se približuje februar, vse zanimivejše in pestrejše je dogajanje tudi na modnem področju, saj je reklamnih kampanj za letošnjo pomlad iz dneva v dan kot gob po dežju.

Modne bleščice tega tedna

Prvi teden v decembru pravzaprav ni postregel le s številnimi novostmi za prihajajoče praznike, temveč se je kar nekaj velikih premikov zgodilo tudi nasploh.

Stajling dneva: rdeča in karo vzorec

Vse dolžine, ki jih nosim, so zelo hvaležne, saj so lepe tudi z nizko obutvijo za slog, ki ostaja preprost in udoben.

Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je vsekakor najglasneje zaznamovala prav posebna revija, ki nedvomno sodi med najbolj zapeljive na svetu.

Modne bleščice tega tedna

Nastopilo je obdobje poletnih počitnic, kar je občutiti tudi na modni in lepotni sceni, kjer je vse postalo nekoliko bolj umirjeno. A vendar je bilo tudi minuli teden zaznati nekaj zanimivih novosti, sploh tistih, namenjenih naslednji jeseni. Poglejmo torej najsvetlejše točke tega tedna.

Balerinke ne bodo nikoli passé

Te ne gredo nikoli iz mode in spadajo med najbolj klasično obutev z dolgo zgodovino.

Modne bleščice tega tedna

Poplava spomladanskih modnih in lepotnih kampanj se je v veliki meri nadaljevala tudi v tokratni teden, saj je bil ta prežet z nekaterimi najpomembnejšimi oglasi največjih oziroma najslavnejših modnih in kozmetičnih hiš.

Modne bleščice tega tedna

Za nami je še eden tistih izredno pestrih tednov, saj je modna scena ponovno postregla s številnimi zanimivostmi, spremembami in sodelovanji. V zraku je že močno čutiti tudi praznični duh, ki pa se bo v nadaljevanju seveda le še ojačal. Tokrat so, poleg vseh Halloween kostumov in zabav, izstopale predvsem naslednje novičke …

Modni vzorčki na čevljih

Tokrat so vzorci zelo prisotni tudi na področju obutve in tukaj so vzorčki, ki krasijo noge vseh modnih navdušenk.

Modne bleščice tega tedna

Počitka za modno, pa tudi lepotno sceno še ni na vidiku, kar dokazujejo prav mnoge reklamne kampanje, ki nas opominjajo na naslednjo hladno sezono. Ponovno gre za zanimive, večkrat tudi razkošne fotografije, kjer se nemalokrat pojavljajo nam in celemu svetu dobro poznani modeli.

Stajling dneva: črna in temno modra

Odločila sem se za dva zelo popularna kosa, sploh v letošnjem letu: plisirano krilo in bluzo z volančki in pentljo.