Oznaka: Miu Miu

Lahkoten poletni korak v balerinkah

Brezčasna obutev so brez dvoma balerinke, ki spadajo pod must have kose, ki jih imamo verjetno vse v omarah. In če ste te zadnje časa pridno hranile nekje v ozadju omare, je sedaj idealni čas, da ponovno pokukajo na plano. 

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Za nami je ponovno teden, poln jesenskih novosti, in v kolikor določene modne hiše še niso predstavile svoje kampanje hladne sezone, po pravici povedano, že kanček zamujajo.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Končno je tu vreme, kot si ga v spomladanskih mesecih zaslužimo. In čeprav se na višje temperature šele zdaj počasi navajamo, pa sta modni in lepotni svet že daleč v letošnjem poletju, pravzaprav je večina modnih hiš s svojimi kampanjami in novostmi zakorakala že v jesen.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Za nami je še eden tistih izredno pestrih tednov, saj je modna scena ponovno postregla s številnimi zanimivostmi, spremembami in sodelovanji. V zraku je že močno čutiti tudi praznični duh, ki pa se bo v nadaljevanju seveda le še ojačal. Tokrat so, poleg vseh Halloween kostumov in zabav, izstopale predvsem naslednje novičke …

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Počitka za modno, pa tudi lepotno sceno še ni na vidiku, kar dokazujejo prav mnoge reklamne kampanje, ki nas opominjajo na naslednjo hladno sezono. Ponovno gre za zanimive, večkrat tudi razkošne fotografije, kjer se nemalokrat pojavljajo nam in celemu svetu dobro poznani modeli.

0 Delitev

V modi so čevlji s kristali

Ni skrivnost, da lepi čevlji ženskam predstavljajo slabost. Še posebej, ko gre za čevlje, ki jih vzamemo iz kategorije klasike in jim dodamo nekaj čudovitih ženstvenih podrobnosti.

0 Delitev

Dva trenutno najpopularnejša modela čevljev

Tokratne modne smernice v ospredje ponovno postavljajo veliko črne, bele in bordo rdeče barve, še vedno sta zaželena čipka in saten, največji hit hladne sezone pa je vsekakor prav žamet. Slednji se ne pozna zgolj pri oblačilih, temveč pogosto tudi pri dodatkih, kot so torbice, nakit, klobuki ter nenazadnje obutev. Zadnja je tokrat močno osredotočena prav na dva modela, ki sta v hipu premamila tudi najslavnejša IT dekleta, zvezdnice ter modne ljubiteljice na sploh.

0 Delitev

Veliki povratek Mary Jane čevljev

Čeprav so bile prvotno lakirane in rezervirane samo za otroške noge, so Mary Jane čevlji s paskom, ki dolgujejo svoje ime junakinji stripov Buster Brown, danes eni izmed najbolj trendi in zaželenih čevljev sezone.

0 Delitev

Baletna mrzlica

Če ste ljubiteljice nežne estetike, vas bo ta sezona navdušila z bogato izbiro kosov, v katerih boste delovale sofisticirano in nežno kot prave balerine.

0 Delitev

Jesenski plašč v vojaškem stilu

Uniformiranost še nikoli ni bila tako zaželena kot v letošnji sezoni, in to v vojaškem stilu.

0 Delitev

Najbolj modne in udobne balerinke do sedaj

Tovrstne balerinke so popolna izbira za vse, ki veliko časa dnevno preživite na nogah in si nikakor ne morete privoščiti pet ali ostalih neudobnih modelov čevljev.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Vroč poletni teden je tokrat minil predvsem v znamenju novih jesenskih reklamnih kampanj, v katerih so se ponovno večkrat pojavila slavna imena, hkrati pa je bilo napovedanih tudi kar nekaj obletnic, ki jih bodo znamke oziroma modne/kozmetične hiše počastile vsaka v svojem veličastnem slogu. Poglejmo torej modne in lepotne novičke tega tedna:

0 Delitev