Tag: motivi

Stajling dneva: leopardji vzorec

Tokrat sem svojemu outfitu dodala čevlje in torbico s potiskom ter kombinirala debel pulover in krilo iz tila, kar ostaja moja najljubša kombinacija.

Stajling dneva: roza obleka

Dodala sem toplo pletenino, obrobljeno z bleščicami: gre za eno izmed mojih najljubših jop, ki jo nosim skoraj vso zimo.

Vrtnice tudi v modi simbol pomladi

Pomladi si ne znamo predstavljati brez čudovitega cvetja, enako pa velja tudi za modo. Poleg preostalih rož in rastlin v podobi potiskov, vzorcev in/ali dekorativnih elementov, se na čelo vseh vsako toplo sezono postavljajo vrtnice, ki ostajajo najlepši in najpopularnejši cvet vsake pomladi.

Stajling dneva: vijola obleka in kosmata jakna

V pričakovanju vsega lepega sem se tokrat odločila za lila barvo in modro baby blue ter tako izbrala sebi zelo ljuba odtenka, ki sta letos tudi izredno aktualna.

Stajling dneva: rdeč blazer

Tako sem se tudi jaz spremenila v Dorothy in prav nič ne bi škodilo, če bi me lahko rdeči čeveljčki odpeljali daleč … Denimo nekam, kjer je vsaj 28 stopinj.

Stajling dneva: mala črna nekoliko drugače

Zelo kratka, čipkasta in seksi. Z bleščečimi sandali je zame smrtonosna in ravno prav zapeljiva, večerna, večna. Pač LBD.

Stajling dneva: bomber z bleščicami

Všeč mi je, ker se ne mečka, je multifunkcionalna in, podobno kot jeans ali usnejna jakna, lahko neži na zadnjem sedežu v vašem avtomobilu in bodite prepričane, da jo boste uporabljale vsak drugi dan.

Stajling dneva: dolgo krilo in pulover

Všeč mi je, ko postane garderoba bolj lahkotna in “easy”, primerna za prosti čas in tudi za sprehod po mestu.

Stajling dneva: vojaška jakna

Vojaška jakna in push up kavbojke, zelo elastične in tudi udobne. Zelena in roza, tokrat malo drugače.

Stajling dneva: roza bomber

Bomber jakna je postala kos, ki mnogokrat spremlja moj vsakdan, saj jo najraje nosim z jeansom, tu in tam celo s krilom.

Stajling dneva: baby blue barva

Kombinirala sem plašček z meni ljubim plisiranim krilom ter se poigrala z modro in zlato. Modna zgodba je nastala ob morju in kot običajno me je spremljal mir, saj je pozimi obala po svoje čudovita, ravno prav nostalgična in melanholična, da ti v hipu ukrade srce.