Oznaka: perle

Vračajo se elementi morja

Kako le ne, saj topla sezona verjetno ne bi bila enaka brez njih. Morje je vsako pomlad, sploh pa vsako poletje eden največjih navdihov tudi modnemu svetu …

0 Delitev

Biseri tam, kjer jih ne pričakujete

Ker je to sezona volnenih dodatkov, nikar ne pozabite na kape, šale in rokavice: vse je lepše,  če so posuti z biseri, kar velja tudi za garderobo za naše male princese!

0 Delitev

Ostajamo pri perlah in kristalih

Dekorativna elementa, ki sta do danes že prejela naziv nepogrešljivih, sploh pa si jih rade omislimo, ko vstopimo v predpraznično obdobje mrzle zime.

0 Delitev

Dodatki za lase na poulični modi

Must have jesenske sezone: žametni obroči, špangice s perlicami, napis Love na špangici in scrunchie elastike, tudi iz žameta. Nikoli ne reci nikoli.

0 Delitev

Nikamor brez biserov

Biseri spremljajo pomembne trenutke v življenju. Razlog več, da si jih privoščimo tudi v letošnjem poletju.

0 Delitev

Poletje z biseri

Biseri so pravi preporod doživeli že pred leti in čeprav se je takrat morda zdelo, da gre zgolj za modno muho, ki verjetno ne bo obstala dlje kot eno, morda dve sezoni, je danes zgodba povsem drugačna.

0 Delitev

Biseri tudi to sezono najbolj ženstven element

Nova sezona v naš vsakdan tudi letos vnaša obilico svežine in zanimivih trendov, a kot dokazujejo smernice, tudi tokrat ne bomo ostale brez klasike. Mednje v prvi vrsti seveda uvrščamo bisere, ki ostajajo eden najbolj ženstvenih elementov današnje mode.

0 Delitev

Lepi škornji letošnje zime

Vsi omenjeni modeli nimajo previsokih pet, kar se mi zdi dobro, ker so mišljeni za vsak dan. Če pa je peta višja, je debelejša in konkretna, zato omogoča lažji in hitrejši korak.

0 Delitev

Vroče ta hip: biseri vsepovsod

Prav zimski puloverji odigrajo sedaj poglavitno vlogo, skupaj s srajcami, da te kap. Mene je ta val nove romantike popolnoma prepričal. 

0 Delitev