Oznaka: plašč

Karo jakne in plašči ostajajo IN

Pravzaprav karo ne bo nikoli popolnoma iz mode, ker gre pač za izredno priljubljeno klasiko, ki preprosto paše vsaki postavi, barvi las in starostni skupini.

0 Delitev

Spet nas bodo grele teddy jakne

Seveda tiste iz umetnih materialov, na katere dandanes prisega že večina modnih hiš, celo Max Mara, ki je teddy jakno postavila v sam vrh must have vrhnjih kosov vsake zime.

0 Delitev

Prihaja obdobje zanimivih trenčev

Prehodna sezona preprosto ne bi bila ista brez njih, zato prav ta kos, tako med kolekcijami kot v domači garderobi, vedno znova najde čisto posebno mesto.

0 Delitev

Stajling dneva: roza teddy plašček

Ta plašček reši vse zagate in poskrbi, da sem že ob sedmih zjutraj dobre volje, ker je roza pač takšna, se ji ne moreš upreti in prav diši po smehljanju, četudi si vstal z levo nogo.

0 Delitev

5 kosov, ki jih potrebujemo vsako zimo

Po sprehodu po ulicah in še bolj po ogledu nabito polnih trgovin z oblačili in dodatki vse bolj ugotavljam, da je letošnja jesensko-zimska moda resnično lepo pisana na kožo vsem starostnim skupinam.

0 Delitev

Spet smo se ovile v dolg, rjav plašč

Letošnji zimski trendi nas ne bodo pustili na cedilu niti pri izbiri vrhnjih kosov, saj so ti večkrat daleč od klasičnih, ki smo jih morda vajeni skozi prejšnje sezone.

0 Delitev

Jesenske oprave v pastelnih odtenkih

Letošnji jesen in zima sta odeti v različne barvite odtenke in med te spadajo tudi lepi pasteli, ki smo jih vajene nositi v toplejših mesecih. Obstaja pa kar nekaj stiliskih trikov oziroma kombinacij kako uspešno nositi pastele tudi v hladni sezono.

0 Delitev

V kakšen plašč se odeti to jesen

Vrhnji kosi že dolgo časa niso v garderobi prisotni zgolj zaradi svoje funkcionalnosti, temveč predstavljajo pravi statement kos, na katerega se pogosto opira kar celoten look.

0 Delitev

Plašč v kamelji barvi: večna klasika

Samo pomislite na puli z visokim ovratnikom, hlače z višjim pasom, lepe čevlje v kombinaciji s torbico in plašč: zadetek v polno. 

0 Delitev

Jakne in trenči letos s pasom

O tem, da letošnji jesenski trendi velevajo blazerje s pasom, smo do danes že večkrat pisale, a vendar ta modni dodatek ne vključuje zgolj suknjičev, temveč je must have postal tudi pri mnogih drugih vrhnjih kosih.

0 Delitev

Tri kombinacije, ki vas ne bodo nikoli razočarale

Včasih se v poplavah novih modnih smernic naš osebni stil kar nekoliko izgubi. In prav je, da vsako sezono poskusimo tudi kaj novega, morda nekaj, kar je povsem izven naše cone udobja.

0 Delitev