Oznaka: rdeče ustnice

Brez rdeče šminke tudi letos ne bo šlo

Tokrat bomo deležne tistih najbolj drznih odtenkov, ki kar kričijo “Poglej me”, včasih v hladnih, spet drugič v nekoliko toplejših podtonih, pogosto pa v sebi skrivajo tudi kanček rožnate.

Najboljši make-up za vsako pomlad

Spomladanski meseci v nas prebudijo posebno razigranost, zato nič čudnega, da jo vsako leto pozdravimo z nešteto vzorci, cvetličnimi oblekami in intenzivnimi barvami.

Rdeče ustnice in zlata na očeh

Ena najpopularnejših make-up kombinacij vsako pomlad in še posebej poletje je prav med zlatim senčilom in rdečimi ustnicami, zato tokrat preverimo, kako ju združiti to sezono.

Preprost zimski look z rdečimi ustnicami

Rdeče ustnice ostajajo velik trend tudi po novem letu, zato tokrat preverimo, kako doseči povsem preprost, hiter makeup look z rdečo šminko.

Makeup kot ga nosi pevka Selena Gomez

Mlada pevka Selena Gomez ostaja v središču pozornosti, mnoge pa poleg glasu prepriča tudi njena lepota. Tokrat zato poglejmo, kako poustvariti enega njenih čudovitih makeupov.

Jesenska eleganca bistvena tudi pri ličenju

Letošnja jesen je vsekakor močno zaznamovana z eleganco, kar pa ne velja zgolj za modne, temveč v veliki meri tudi za lepotne smernice. Nad tem smo seveda navdušene mnoge ljubiteljice bolj naravnega videza, saj je ravno slednji tokrat pomemben del hladne sezone.

Poudarite oči ali pa ustnice

Trendi make-up videzov je zares veliko, v mislih imejte tiste poteze obraza, ki bi jih radi bolj izpostavili.

Makeup look poletja so bronaste oči in rdeče ustnice

Poletje je nedvomno čas naravnega looka, a večeri so v tem obdobju še vedno dovolj glamurozni, da si tu in tam privoščimo tudi rdeče ustnice, tokrat v dužbi bronastih oči.

Kako ustvariti makeup kot ga nosi prelepa Adriana Lima

Supermodel Adriana Lima je čudovita tudi povsem brez makeupa, a večkrat si rada ustnice obarva v rdeče, medtem ko očem doda zgolj opazen eyeliner. Poglejmo kako poustvariti njen look.

Tri modne kombinacije z rdečimi ustnicami

Med večne nedvomno sodijo kombinacije med lepotno in modno klasiko, kjer so številka ena prav rdeče obarvane ustnice. K tem se tokrat še najlepše podajo prav naslednji kosi.

Spomladanski makeup z zardelimi lički

Močne barve so nedvomno pokazatelj, da je pomlad tu, to pa seveda velja tudi za naš makeup, zato tokrat poglejmo look z rdečimi ustnicami in zardelimi lici.