Oznaka: roza barva

Modne jesenske oprave s puloverjem

Vreme je ta hip še vedno izredno poletno, a verjamem, da že načrtujete oprave za bolj hladne dni, ki so za vogalom. Eden izmed klasičnih kosov, ki nikoli ne grejo iz mode je brez dvoma pulover.

0 Delitev

Poletne kombinacije s karo blazerjem

Must have je tudi to poletje na nekoliko drugačen način in modne kombinacije je mogoče videti čisto povsod. Karo blazer je ključen pri uličnem slogu in fashionistke ga skombinirajo na sto in en način.

0 Delitev

Poletje v roza karo vzorcu

Popolna kombinacija karo vzorca in roza barve je priljubljena izbira modnih ljubiteljic po vsem svetu. Nosimo ga na različnih oblačilih pa tudi v kopalni modi.

0 Delitev

Modni izbor: Pink komplet

Zelo opazna niansa je kot nalašč za tople dni, saj lepo poudari kožo, od tiste zagorele do bele, in pristaja čisto vsem, blondinkam, rjavolaskam, rdečelaskam in tudi črnolaskam.

0 Delitev

Rožnati make-up na prestolu

Na rdečih preprogah smo že lahko občudovali žive in sijoče rožnate odtenke na ustnicah Jessice Biel, Margot Robbie in Emme Stone, ki so povedale, da je rožnata novodobni feministični simbol, ki je popestril podelitev zlatih globusov, ob zapovedani črni toaleti v znak protesta proti spolnemu nadlegovanju in razlikam med spoloma.

0 Delitev

Vsi odtenki roza

Tokrat je v ospredju roza v vsej svoji lepoti, ki bo navdušila čisto vse.

0 Delitev

Ključni trendi ulične mode

Zanimiva moda pa ni ne le na modnih brveh, temveč tudi na ulicah, kjer fashionistke iz celega sveta pokažejo svoj osebni modni slog.

0 Delitev