Oznaka: Tory Burch

Na morju s Tory Burch

V kolikor ljubite ženstvenost, potem je za vas morda pravi naslov ravno Tory Burch.

0 Delitev

Modni vzorčki tudi na kopalkah

Nosljivi in zelo privlačni, na lep način poudarijo naše atribute ter skrijejo majhne nevšečnosti.

0 Delitev

Stavite na vzorec rož

Do sedaj je veljalo, da je vzorec rož bolj priljubljen v pomladnem in poletnem času, novi trendi pa so ga prenesli tudi v jesen in zimo.

0 Delitev

Najlepše revije iz New Yorka

Pudraste barve, ogromno prosojnosti, viktorijanski slog, naborki in dolga krila bodo poskrbeli za sanjsko poletje; tako oblečene lahko dejansko iščemo princa in obstaja velika možnost, da ga tudi najdemo. To je moj osebni izbor.

0 Delitev

Moj vroči seznam poletnih kosov

Razmišljam, kaj vse potrebujem za brezhibno poletje in življenje na plaži. Priznam, da je to moja najljubša sezona in bi takoj podpisala za 365 dni sonca in morja.

0 Delitev

Stajling dneva: boho krilo in bela bluza

Ko sem zagledala dolgo krilo s potiskom, sem se takoj zaljubila vanj: mehka in zelo lahkotna svila je idealna za poletne dni, prav tako so mi všeč kosi, ki jih lahko nosim z nizkimi sandali in to krilo je prav gotovo eden izmed teh.

0 Delitev

Top kosi z igrivimi resicami

Med top trendi za pomlad in poletje 2016 pa so ravno resice, ki so že lani bile na samem vrhu priljubljenosti. In ravno te so eden izmed najbolj zabavnih in igrivih trendov, ki ga lahko uporabite na sto in en način.

0 Delitev

Ko je torbica za telefon dovolj

Trend zelo majhnih torbic bo močen tudi to pomlad in veliko modnih kreatorjev je naredilo posebne torbice, v katere lahko pospravimo le mobilni telefon in morda kakšno kartico ali denar.

0 Delitev