Oznaka: trend

#2 Glitter z Lorello

Drage bralke, hvala, ker mi sledite. Upam, da bo tudi nocojšnja oddaja čarobno potovanje za dušo. Uživajte.

0 Delitev

Modne skrivnosti za lena dekleta

Morda se marsikomu zdi neverjetno, da vse ženske pač niso nore na shopping, modo in kozmetiko, a v resnici je takih kar nekaj. To pa hkrati še ne pomeni, da takšna dekleta ne morejo izgledati kot modne ikone. Tu je nekaj modnih skrivnosti, ki bodo morda razkrile kak fashion trik tudi vam.

0 Delitev

Kako pravilno nositi legice za vsak dan

Plastenje je način oblačenja, ki zelo pomaga pri legicah, ker tako tvorite različne dolžine in dobro pridejo do izraza. Jeseni je vse skupaj zelo dobro izvedljivo.

0 Delitev

Zanimiv trend kljub poletni vročini

Znova in znova smo priča malim, a vseeno opaznim spremembam, verjetno tudi zato, ker se trgovine že postopoma polnijo z jesenskimi kolekcijami. In prav slednje v malih dozah že poskušamo vplesti tudi v trenutne outfite, pa čeprav zunanje temperature temu še zdaleč niso primerne.

0 Delitev

Deset nujnih kosov za na dopust

Za vas sem pripravila seznam kosov in naj vas opozorim, da so nekateri prav za dušo, kot je denimo čipkasta halja, ampak tu in tam se mi zdi prav, da smo seksi tudi v postelji, brez tiste super udobne pižame, ki pa ni za nikamor.

0 Delitev

Choker ogrlice ostajajo v trendu

Gre za trend, ki smo ga srečali že v preteklih 90., a niti približno v takem obsegu in popularnosti, kot ga doživljamo sedaj. Tu so chokerji za skoraj vse priložnosti, tako dnevne in casual kot tudi izredno glamurozne, večerne.

0 Delitev