Oznaka: trepalnice

Zavihane trepalnice za čaroben pogled

Da bi bila maskara učinkovita in da bi dejansko optično podaljšala naše trepalnice, je zelo pomembno, da so te zavihane.

Glitter nagradna igra: podaljševanje trepalnic

Nadaljujemo v decembrskem duhu in tudi eni izmed vas, drage moje, podarimo PODALJŠEVANJE TREPALNIC V LASHBOX SALONU V KRISTALNI PALAČI BTC Ljubljana!

Novi salon LashBox La v Kristalni palači

Te trepalnice so fenomenalne in predstavljajo največji dosežek na tem področju, ker so izredno tanke, kvalitetne in obstojne. Zdaj lahko povem, da vse drži.

Moje nove kašmir trepalnice

Všeč mi je, ker je resnično izbrala naraven videz in ni pretiravala, ohranila mojo obliko in poskrbela, da se preveč ne opazi, da so trepalnice podaljšane.

Osem resnic o permanentno podaljšanih trepalnicah

Permanentno podaljšane trepalnice lahko naše naravne trepalnice zaščitijo, vendar mora stilist pri izvedbi upoštevati značilnosti naravnih trepalnic, predvsem pa je pri tem nujna uporaba kakovostnih materialov.

V Slovenijo končno prispele kašmir trepalnice

Ključnega pomena je, da se podajšane trepalnice zaradi posebnega prijema in namestitve razprejo kot šopek rož okoli naravne trepalnice. To pa pomeni, da je zelo primerno za vse tiste, ki svojih trepalnic nimajo veliko.

Kako nanašati posamezne trepalnice

Umetne trepalnice za mnoge ženske ostajajo vsakdanji must have, zato tokrat poglejmo, kako pravilno in enostavno nanašati posamezne sklope le-teh, ki na očeh delujejo tudi bolj naravno.

Spomladi bo ves fokus na očeh

Atribut, ki ga ženske zelo rade poudarimo, je tako v centru pozornosti in tukaj so različni načini, kako preusmeriti fokus ravno nanj.

10 nasvetov pri podaljševanju trepalnic

Podaljševanje in zgoščevanje trepalnic postaja vse popularnejše, zato tokrat poglejmo 10 nasvetov, katere je pametno upoštevati pred, med in po postopku.