Oznaka: umetno krzno

Mavrični januar

Januar prinaša kar nekaj novosti na modnem področju pa tudi lepotnem; sedaj je čas, da za nekaj časa pospravimo bleščice ter ostale modne kose s prazničnimi modnimi detajli. To pa še ne pomeni, da mora biti moda v mesecu januarju dolgočasna – ravno nasprotno!

0 Delitev

Modna mehkoba letošnje zime

Zanimivo je, da se letošnjo jesen in zimo osredotočamo predvsem na drznejše, pa tudi glamuroznejše kose, s katerimi lahko izstopamo že na daleč, a hkrati modne zapovedi predlagajo tudi ogromno mehkobe.

0 Delitev

Super aktualno umetno krzno

Ne bojte se volumna, vse izgleda dokaj veliko, vendar je ta “fluffy” videz zelo dobrodošel!

0 Delitev

Mehke jakne, ki spominjajo na plišastega medvedka

Ogromno toplote in udobja bodo tudi to sezono nudile jakne iz umetnega krzna, tako v umirjenih kot izredno vpadljivih tonih. Super prikupne pa so tokrat kosmate jakne, ki spominjajo na plišastega medvedka, imenovane tudi “teddy bear”.

0 Delitev

Plašči in jakne kot glavni kos našega outfita

Vrhnji kosi tokratno zimo predstavljajo pomemben del našega celotnega outfita, okoli njih pa večkrat gradimo kar celoten look. Posledično so prav tovrstni kosi obdani z zanimivimi barvami in barvnimi kombinacijami, obdelani z našitki in vezeninami, v opaznih krojih in z dekorativnimi elementi.

0 Delitev

Štiri zimske jakne za zanimivejši look

Tudi letošnja zima je s seboj prinesla kar nekaj super modnih smernic na področju jaken in plaščev, med katerimi se najde cel kup tistih, ki poskrbijo za zanimiv in vse prej kot dolgočasen look v še tako sivih januarskih dneh.

0 Delitev