Oznaka: umetno krzno

Mavrični januar

Januar prinaša kar nekaj novosti na modnem področju pa tudi lepotnem; sedaj je čas, da za nekaj časa pospravimo bleščice ter ostale modne kose s prazničnimi modnimi detajli. To pa še ne pomeni, da mora biti moda v mesecu januarju dolgočasna – ravno nasprotno!

0 Delitev

Modna mehkoba letošnje zime

Zanimivo je, da se letošnjo jesen in zimo osredotočamo predvsem na drznejše, pa tudi glamuroznejše kose, s katerimi lahko izstopamo že na daleč, a hkrati modne zapovedi predlagajo tudi ogromno mehkobe.

0 Delitev

Super aktualno umetno krzno

Ne bojte se volumna, vse izgleda dokaj veliko, vendar je ta “fluffy” videz zelo dobrodošel!

0 Delitev

Mehke jakne, ki spominjajo na plišastega medvedka

Ogromno toplote in udobja bodo tudi to sezono nudile jakne iz umetnega krzna, tako v umirjenih kot izredno vpadljivih tonih. Super prikupne pa so tokrat kosmate jakne, ki spominjajo na plišastega medvedka, imenovane tudi “teddy bear”.

0 Delitev

Plašči in jakne kot glavni kos našega outfita

Vrhnji kosi tokratno zimo predstavljajo pomemben del našega celotnega outfita, okoli njih pa večkrat gradimo kar celoten look. Posledično so prav tovrstni kosi obdani z zanimivimi barvami in barvnimi kombinacijami, obdelani z našitki in vezeninami, v opaznih krojih in z dekorativnimi elementi.

0 Delitev

Štiri zimske jakne za zanimivejši look

Tudi letošnja zima je s seboj prinesla kar nekaj super modnih smernic na področju jaken in plaščev, med katerimi se najde cel kup tistih, ki poskrbijo za zanimiv in vse prej kot dolgočasen look v še tako sivih januarskih dneh.

0 Delitev

Trije modni kosi, v katerih vas za novo leto ne bo zeblo

Nekatere ste že skrbno izbrale oblačila, ki jih boste oblekle na zadnji dan v letu, spet druge ste v dvomih. Tukaj so trije modni kosi, ki so kot nalašč za novo leto. In brez skrbi, v njih vas zagotovo ne bo zeblo.

0 Delitev

Šik dodatki za najbolj mrzle dni

Prava zima je pred vrati in njene hladne dotike lahko občutimo že nekaj tednov. V najbolj mrzlih dneh je včasih precej težko ohraniti eleganten, urejen videz, saj so poleg nevšečnosti pri make-upu, kot so moker nos in solzenje oči, prisotni tudi veter, dež ali celo sneg. Takrat poleg kvalitetnih kosov pomembno vlogo odigrajo tudi določeni modni dodatki, ki nas ohranjajo tople, preprečujejo razmršene, neurejene lase, poskrbijo, da si ne zmočimo ali umažemo ostalih oblačil in še in še.

0 Delitev

Plašči iz umetnega krzna pod 100 €

O letošnjih trendih plaščev smo že pisali in poudarili, da je največ pozornosti na plaščih iz umetnega krzna. Zato sem za vas poiskala dvanajst različnih plaščev iz umetnega krzna za vsak žep, in to pod 100 €.

0 Delitev

Jakne za vsak look

Obstajajo jakne za casual oziroma športni look, prav tako pa je izbira izredno pestra tudi na področju elegance in prefinjenosti. A tu so tudi jakne, ki zadovoljijo tako rekoč vsako priložnost, torej so vsestranske in se dobro podajo marsikateremu outfitu.

0 Delitev