Tie-dye trend za ljubiteljice živahnih odtenkov

To jesen in zimo so nas presenetili neon odtenki, ki so jih nosile fashionistke s celega sveta. In če ste ljubiteljice odštekanih barv, naj vas razveselim z novičko, da bo teh v prihajajoči pomladni sezoni še veliko več. Tukaj je tie-dye trend, ki se je vrnil na modno sceno in je bil izredno priljubljen v šestdesetih in sedemdesetih ter svoj vrhunec doživel v devetdesetih letih. Tega so že nekaj časa nazaj nosile zvezdnice, kot sta Beyonce in Paris Jackson, a se je prijel v visoki modi šele sedaj. In verjamem, da nas bodo še presenetile številne kombinacije in načini, kako vključiti ta živahen trend v naše garderobe.

Vir: Pinterest

 

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Modni oblikovalci so pokazali številne načine, kako nositi ta zanimiv vzorec. Od blazerjev, ki dajo nov pomen poslovni modi, pa vse do širokih majic, ki jih lahko nosimo na jeans. Zelo zanimive so še široke hlače, ki videzu dodajo hipi pridih. Pa tudi midi krila, ki pridejo najlepše do izraza z nevtralnimi topi in kot videno na spodnji sliki, bodiji. Ljubiteljice oblek boste prišle na svoj račun, saj so tu tudi različni kroji oblek s tovrstnim potiskom, od širokih maxi boemskih oblek pa vse do bolj oprijetih, kratkih oblek. Izbira je brez dvoma izredno velika! Če pa nekako vidite ta trend na sebi le v majhnih količinah, so tukaj torbice v mnogih velikostih za vsak okus. O tem so trendi govorili še v prihodnosti, sploh pa, ko se bodo temperature višale in bomo imeli več možnosti za različno kombiniranje.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.