Tisto nepogrešljivo olje za čudovito telo in lase

Ne čudi me, da je ta izdelek postal tako priljubljen in kulten. In prav tako me ne čudi, da gre za olje, ki ga obožujejo vse ženske, kar je še bolj zanimivo, saj je olje v resnici zelo občutljiva formula za nego, ki postane hitro pretežka. A to ni ta primer. L’Or Bio znamke Melvita je suh, poleten in prefinjen.

Foto: Zen
Foto: Zen

Izdelek je pridobil mnogo oboževalk po zaslugi zapeljive dišave in neverjetne teksture, ki se kar stopi na koži. Izjemno zlato olje v sebi skriva novost … Melvita ekipi za raziskave in razvoj je olje uspelo narediti še bolj “živo” in to brez sklepanja kompromisov pri njegovem suhem občutku. Rezultat je olje, ki je še vedno 100 % naravno, a še bogatejše z rastlinskimi sestavinami, še bolj “živo” in še bolj aktivno.

Foto: Zen
Foto: Zen

Že vrsto let se borim s suho kožo na telesu. Ne vem, kdaj je situacija slabša: pozimi, ko imam ves čas nogavice in se posledično manj mažem, ali poleti, ko sem veliko na plaži in sol naredi svoje. Ampak tiste lisaste noge niso nič privlačne in dolgo sem iskala izdelek, ki bi bil primeren za mojo težavo. Plus: ni smel biti masten v smislu, da bi mi umazal vse obleke (kar je mnogokrat težava pri teh oljih in seveda je tako, da gredo težko dol z oblek). L’Or Bio je do mene prišel čisto slučajno in od takrat ni šel stran.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Seveda sem ga vzljubila tudi zaradi vonja, a vseeno menim, da je prav neverjetna tekstura tista, ki ga naredi tako posebnega. Olje, bogato z maščobnimi kislinami omega-3, omega-6 in omega-9 ter steroli, neguje tudi lase, poleg tega pa jih naredi svilnato mehke in sijoče. Še en top izdelek znamke Melvita; verjamem, da kozmetiko že poznate, sploh v primeru občutljive kože in pa če so vam pri srcu nežne kreme, ki pa so še kako učinkovite in vedno v spoštovanju kože ter okolja.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

V bistvu nam njihova stran www.melvita.si ponuja veliko zanimivih izdelkov, če pa ste za kakšen nakup, vam pustim tudi kodo za popust: LORELLA15, ki prinaša:

  • 15 % popusta na ves nakup
  • Veljavnost: do 23. avgusta
  • Popusti, akcije in darila se izključujejo.
  • Popusti in druge ugodnosti se ne seštevajo.
  • Neomejeno koriščenje na uporabnika.

In še darilo za vas: eni bralki podarjamo Melvita L’Or Bio, zato nam pišite na darilo@glitter.si in ne pozabite na svoje podatke, saj vam bomo olje poslali po pošti!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.