Topi z zanimivimi rokavi pod 50 €

Tope z zanimivimi rokavi smo lahko videli na vseh večjih modnih revijah, ki so napovedovale trende za pomlad in poletje 2019. In če se že pripravljate na prihajajočo pomlad, vam predlagam nakup novega topa, ki bo zagotovo med must have modnimi kosi prihajajoče sezone. Zanj pa ni potrebno odšteti gore denarja, saj veliko modnih trgovin ponuja tovrstne tope za vsak žep. Med njimi je brez dvoma tudi spletna modna trgovina Asos, ki ponuja različna trendi oblačila, modne dodatke pa tudi nakit. Prav tako ponujajo pestro ponudno različnih modnih topov in tukaj je izbor pod 50 evri. Izbira je zares velika; med njimi so priljubljene znamke Asos, ki je modna znamka spletne strani, pa tudi COLLUSION, PrettyLittleThing in Club L.

COLLUSION, www.asos.com
Asos, www.asos.com
PrettyLittleThing, www.asos.com

Med barvami prevladujejo nevtralni modni toni; torej črna in bela, ki se zelo lepo poda na jeans spodnji del. Tukaj je še rdeča in različni potiski; od cvetličnih do živalskih, ki popestrijo videz. Izbirate pa lahko tudi med bolj boho majicami, ki so veliko bolj sproščene in idealna izbira za vsak dan. Izbor pa ponuja tudi crop tope, ki jih lahko nosite na spodnje dele z visokim pasom, če seveda nočete razgaliti preveč kože. Zelo lepo se topi podajo s statement rokavi na midi oprijeta krila in gležnjarje z visoko peto. Pri izbiri spodnjega dela bodite pozorne, da je ta čim bolj preprost, prednost imajo oprijeti, skinny modeli. Top je že sam po sebi tako opazen, da naj se mu spodnji del le poda, in ga ne zasenči. Dodajte še okrogle uhane, tako kot jih imajo modeli na slikah, saj ravno ti dodajo tisti zanimiv x faktor celotnemu videzu, brez pretiravanja.

Club L, www.asos.com
PrettyLittleThing, www.asos.com
COLLUSION, www.asos.com
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.