Topla sezona ne bi bila ista brez karo vzorca

Gingham ali vichy vzorec, kot mu pravijo, je nedvomno eden od tistih, ki nas v hipu spomni na tople, s soncem obsijane spomladanske ali še raje poletne dni. Manjkalo ga ne bo niti tokrat, predvsem pa bo najlepše zažarel v družbi naravnih materialov, kot sta recimo bombaž in lan. V kolikor bi morala izbrati must have karo kos tega poletja, potem bi to zagotovo bila midi obleka z dodatkom gumbov za piko na i. To je namreč eden tistih kosov, ki ga bomo videvale vsepovsod, v mnogih stajling zgodbah in ob vseh možnih dnevnih priložnostih.

Mango pomlad/poletje 2019
Mango pomlad/poletje 2019
Mango pomlad/poletje 2019

Poleg zgoraj omenjene obleke bi toplo priporočala, da v mesecih pred nami ne izpustite širokih, gingham hlač. Gre namreč za oblačilo, ki ga priporočajo mnoge največje modne hiše, hkrati pa je to tudi izredno hvaležen kos, v katerem nam bo udobno in ne prevroče tudi v dneh, ko bodo temperature že povsem poletne. Zraven se odlično podajo povsem bazični kosi, ki jih premore vsaka ženska garderoba, od bele T majice, navadnega topa z naramnicami ali srajce pa vse do jeans jakne oziroma pletene jope.

Mango pomlad/poletje 2019
Mango pomlad/poletje 2019
Mango pomlad/poletje 2019

Tu so tudi karo krila vseh dolžin. V kolikor želimo graditi damsko podobo, potem se osredotočimo na midi in maksi dolžine v A kroju, medtem ko so za poletje idealna predvsem mini krila. Ne glede na izbrano dolžino tudi tu ne smejo manjkati gumbi, medtem ko si na noge tokrat nataknimo japonke, sandale z vrvicami, espadrille ali morda obutev s polno peto iz plute, v lase naj bo vpeta svilena rutka, medtem ko za popoln poletni look ne pozabimo tudi na slamnat klobuk, pleteno torbo in mini, diva ali morda aviator sončna očala za popoln podeželski look.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.