Trendi kopalk za leto 2018

Poletje je za vogalom in najpogumnejše ste se že odločile za skok v morje. Temperature so že sedaj zares visoke in verjetno ste tudi razmišljale o nakupu novih kopalk. Trendi narekujejo mnogo različnih modelov, barv, stilov in to sezono lahko zares eksperimentirate. Prvi na seznamu so igrivi vzorčki, volančki in pentlje. Potiski so v modi izredno prisotni in nič drugače ni pri kopalkah, pikice, črte, rože in seveda karo, čas je, da preizkusite tudi te. Volančki so prisotni na enodelnih in dvodelnih kopalkah, največkrat na zgornjem delu. Prav tako so pentlje največkrat prisotne na zgornjem delu kopalk in to toplo sezono bodo še kako opazne.

SIDWAY
Johanna Ortiz M’O
Kate Spade

Manj je več: enodelne kopalke in visok pas

Če smo včasih stremele k izredno mini bikinkam, ki so komajda kaj skrile, so sedaj pravila igre drugačna. Po novem velja pravilo manj je več tudi v kopalni modi; enodelne kopalke so tako kot preteklo leto najbolj zaželene, te so seveda v različnih krojih, od golih hrbtov do različnih dekoltejev z raznimi cut-out detajli. Poleg teh so visoki pasovi na kopalkah retro pridih, ki ga v svojih omarah potrebujemo vse.

Jonathan Simkhai
Reformation

Geometriski liki in color-blocking

Za vse, ki si ne predstavljate poletja brez nekoliko bolj divjih ter seveda opaznih kopalk, so tukaj potiski geometrijskih likov v raznovrstnih barvah. Torej modra, zelena, rdeča, rumena in oranžna so barve, ki jih bomo nosile kar skombinirane. Seveda so tudi modeli z bolj nevtralnimi barvami, ki bodo še vedno pustile vtis.

Mara Hoffman
Eres

Športen stil tudi na plaži

In še zadnji trend kopalk, ki se je iz uličnega sloga preselil tudi na plaže: športne kopalke bodo IN ne glede na to, ali se boste le sončile ali zares ukvarjale s kakšno športno aktivnostjo. Kroji tovrstnih kopalk so ponavadi zelo enostavni in minimalistični, tako da se lahko držite tega sloga ali pa poiščete model, ki ima morda bolj zabavne potiske.

J.Crew
Zulu & Zephyr

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.