Trendi pokrivala in pričeska

Jesenski čas nas vsakodnevno preseneča z raznolikim vremenom; en dan sije sonce, spet drugi dan nas spremlja dež. In naj vam temperature ter spremenljivo vreme ne pokvarijo dneva, saj so idealna izbira za to prehodno obdobje pokrivala. Letošnje smernice napovedujejo tri modele, ki navdušujejo. Na prvem mestu je baretka, ki so jo nosile manekenke na modni reviji za Zimmermann. V slogu revije si lahko omislite usnjeno različico, ki pa ni potrebno, da je črne barve. Seveda so na voljo baretke v različnih materialih in barvah, fashionistke pa nekako prisegajo na klasiko, ki nikoli ne razočara.

Zimmermann jesen 2019
Ulični slog
Ulični slog
Maison Michel

Diorjeva vojska manekenk pa je le še utrdila trend bucket klobuka, ki že nekaj časa velja za IT kos. Ta morda ni tako zelo nosljiv na prvi pogled, vendar so modne ljubiteljice pokazale številne načine nošenja. Bucket klobuk zelo pristaja elegantni modi; trenč in ostale plašče. Zanimive pa so tudi kombinacije z bolj urbanimi modnimi kosi, kot so športne jopice. Tako kot pri baretkah so materiali in barve različne; stavite na takšno, ki najbolj pristaja vašemu osebnemu slogu.

Dior jesen 2019
Dior jesen 2019
Ulični slog
Ulični slog
Burberry

Še tretji model pokrival, ki je vedno prisoten, je beanie kapa, ki smo jo lahko zasledili na modni reviji Zadig & Voltaire. Tovrstni model deluje najbolj športno in je idealna izbira za vsak dan. Med želenimi odtenki prevladujejo nevtralni, poiščite barvo, ki bo najbolj pristajala vaši barvi las. In ko je že govora o pričeskah, smo lahko opazili trend oziroma obliko le-te, ki pristaja na čisto vsa prej omenjena pokrivala. Sproščeni kodri so tisti tip frizure, ki ga lahko nosimo brez skrbi pod pokrivali. Te lahko ustvarite na različnih dolžinah; od krajših las, na primer paž je izredno moden, pa vse do izredno dolgih.

Zadig & Voltaire jesen 2019
Ulični slog
Ulični slog
rag & bone
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.