Trendi torbic prihajajoče tople sezone

Pomlad bo vsak čas tu in na policah trgovin je mogoče opaziti najnovejše modele oblačil pa tudi modnih dodatkov. Med trendi torbic bo veliko novosti, ki bodo kot prijeten hladen vetrič in idealna rešitev za osvežitev garderobe. Med modeli bosta prevladovala dva modela; torbica za okoli pasu (marsupija), ki je že sedaj stalnica pri modnih navdušenkah. Ta ima to toplo sezono novo podobo, je manjša, bolj elegantna in velikokrat v kombinaciji z zlatimi in srebrnimi detajli, ki ji dajo pridih prestiža. Drugi model je bucket bag, ki pride in gre iz mode, zato verjamem, da imate to že morda v svojih omarah in čaka, da jo ponovno nosite.

Gucci
Salvatore Ferragamo
Etro
Fendi

Trendi narekujejo nič kaj dolgočasne torbice; te bodo opazne in kričeče. Vezenine bodo zelo priljubljene v različnih barvah rdeče, zelene, oranžne in tudi v pastelnih odtenkih. Kristalčki in ostali dragi kamni ne bodo manjkali. Prav tako bodo zaželene poslikave in zabavni napisi, ki dodajo piko na i vsaki torbici.

Dolce & Gabbana
Versace
Prada

Oblike torbic bodo različne in za vsak okus se nekaj najde. Okrogle bodo ponovno pravi hit s kovinskimi, prav tako okroglimi detajli. Kvadratne in pravokotne bodo v manjših velikostih in primerne tako za vsak dan kot tudi bolj prestižne priložnosti. Torbice iz rafije ostajajo še vedno na listi top trendov in jih bomo verjetno veliko več videli v poletni sezoni, kot obvezen dodatek za na plažo, po nakupih in nasploh za prosti čas.

Salvatore Ferragamo
Marni
Max Mara
Ulla Johnson

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.