Trendi zopet svetujejo karo hlače

Ravno tako, kot na primer rjava barva in oversize pletenine, to jesen in zimo ostaja moden tudi karo vzorec. Ta nas je popolnoma obsedel že pred nekaj sezonami in vse kaže, da je od takrat postal skoraj obvezni del našega vsakdana, ne glede na letni čas ali celo na osebni stil. To je namreč eden tistih vzorcev, ki sicer deluje izredno resno in poslovno, pa vendar hkrati prenese marsikatere divje, nepričakovane kombinacije, tako z vidika barv kot tudi krojev in dekorativnih elementov. Poleg kostima, plašča in mini krila ta hip številka ena še vedno ostjajao ravno karo hlače, predvsem zato, ker nudijo zelo dobro nosljivost, so praktične in hkrati zelo dodelane.

Street Style
Street Style
Street Style
Street Style
Street Style

Seveda so tudi pri hlačah s karo vzorcem obvezni določeni detajli in kroji, predvsem pa je obvezen visok pas. Lahko si jih omislimo v družbi ujemajočega se blazerja ali brezrokavnika, v ravnem modelu, široke ali tiste retro, na zvonec. Te mesece bolj kot siva v njih prevladuje rjava barva, ki lahko ostane povsem nevtralna ali pa so ji dodani zanimivi odtenki črt v recimo rdeči, rumeni ali modri. Super modne ostajajo kombinacije s pleteninami, vse od prej omenjenih debelih, oversize puloverjev pa do čisto tankih, bazičnih pulijev ali dolgih, ženstvenih jopic.

Street Style
Street Style
Street Style
Street Style
Street Style

Pri izboru celotnega outfita se usmerimo predvsem v eno ali drugo smer, torej ali posežemo po precej monotonem looku, kjer so v igri enobarvni kosi v nevtralnih tonih, ali pa si privoščimo več razigranosti ter vse skupaj začinimo z intenzivnimi odtenki zelene, rdeče, rumene, oranžne in/ali modre. Čisto posebno mesto seveda ta hip pripada bleščicam, zlati in srebrni, saj se v decembru, pa tudi izven tega nekako spodobi, da ne pozabimo na kanček kiča oziroma blišča. Karo hlače so zelo dobra podlaga tudi za kul obutev in ostale dodatke, zato kar pogumno z nakupom gležnjarjev v kačjem vzorcu ali pa kavbojskih škornjev, seveda pa ta primerek hlač lahko nosimo tudi kot lansko leto, torej v družbi belih superg.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.