Tri kombinacije s krilom z bleščicami

December je tu in s tem tudi predbožični in novoletni čas. Čas praznovanj prinaša obilico blišča in s tem tudi obvezne bleščice. Eden izmed najbolj nosljivih pa tudi šik kosov je krilo z bleščicami. In kar nekaj modnih kombinacij je na voljo za vse, ki rade sijete in izstopate v množici. Prvi outfit je udoben in popolna izbira za vsak dan. Vsebuje krilo na bleščice, ta je lahko midi dolžine ali pa tudi mini, in pletenine. V primeru midi krila je lahko vaš pleten pulover daljši, pri izbiri mini krila pa posezite po jopici, ki je prav tako krajša. Če je mini krilo z visokim pasom, si lahko privoščite tudi crop top pleteno jopico. K temu videzu se podajo elegantni salonarji, kot kontrast k zelo udobni jopici. Če pa imate raje čevlje brez pete, posezite po balerinkah.

Vir slike: Pinterest
Vir slike: Pinterest
Vir slike: Pinterest

Naslednja oprava, ki prav tako vključuje krilo na bleščice, je s klasičnim kosom, ki ga imate vse v svojih omarah. In to je klasična bela srajca, lahko je nekoliko bolj oversized – sploh če je krilo bolj oprijeto. K temu videzu se poda tudi blazer, lahko je klasičen, črne barve, ali pa za dodatek barve posezite po bolj opaznem odtenku. Če ste zares drzne, lahko izberete blazer, ki prav tako kot krilo vsebuje bleščice, ta je lahko v istem odtenku, s katerim boste ustvarile matchy matchy videz, ali pa preprosto izberete bleščeč blazer v nevtralni barvi. Tretja kombinacija pa pride najbolj v poštev, če je vaš bleščeč izbor maxi krilo. To je izredno glamurozno in če ga želite nekoliko omiliti, je pravi izbor navadna T majica. Le-to lahko plastite z usnjeno jakno za rokerski pridih ali pa urbano denim jakno. In za piko na i poskrbijo športni copati, ki lepo dopolnijo videz ter ga smiselno zaključijo.

Vir slike: Pinterest
Vir slike: Pinterest
Vir slike: Pinterest
Vir slike: Pinterest
Vir slike: Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.