Tri kombinacije za več zimske prefinjenosti

Zima je vsekakor čas, ko se ideje modnega stajlinga odražajo predvsem z izbiro vrhnjih kosov, torbic in obutve, medtem ko vsa preostala garderoba ponavadi ostaja v ozadju. A kljub temu so določene poteze hitro opažene, zato ne gre zanemariti niti določenih detajlov, ki pogosto prispevajo bistveno piko na i celotni podobi. Tokrat si poglejmo tri kombinacije, s katerimi lahko v trenutku dosežemo več elegance in prefinjenosti.

Suknjič in pas – modni dodatki, kot je tudi pas, to hladno sezono nedvomno igrajo pomembno vlogo, pa naj gre za široke hlače, ozko krilo ali pa pleteno obleko. A vedno znova navdušuje tudi kombinacija blazerja, po možnosti tistega s karo vzorcem, žametnega ali pa klasičnega, ter pasu, saj gre namreč za lepo poudarjene linije telesa, ki se odlično dopolnjujejo s preostalo garderobo.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Balmain suknjič via Net-a-Porter

Tanek puli in zanimivo krilo – medtem ko je popularnost pletenin tudi letošnjo zimo več kot očitna in so obilni, oversize puloverji tako rekoč pravi must have, pa so svoje mesto ponovno dobili tudi tanjši puliji. Gre namreč za precej bazičen kos, ki nudi vrsto ženstvenih kombinacij, ko ga nosimo pod suknjičem, poleg širokih hlač oziroma mini krila. Prav krilo in puli sta tokrat zmagovalna kombinacija, kjer pa raje kot po mini različicah posezimo po midi, tistih ožje krojenih ter z dodatkom dekorativnih elementov, kot so volančki, opazni gumbi in/ali drzni razporki.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Joostricot puli in Self-Portrait krilo via Net-a-Porter

Ozke črne hlače in ozke pete – med najpogosteje uporabljene kose se ponovno prištevajo tudi ozke črne hlače, pa naj gre za tiste iz jeansa ali pa morda usnjene. Hladna sezona ob tem veleva ozke, še najraje klasične pete, kot so na primer črni, nude, sivi ali rdeči salonarji, še boljše pa delujejo v družbi sock oziroma nogavičnih gležnjarjev ali škornjev, prav tako v prej omenjenih barvah.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Balmain hlače in Gianvito Rossi via Net-a-Porter

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.