Tri spomladanske kombinacije, v katerih bomo super modne

Pomlad je končno tu, kar je nedvomno že čutiti v zraku. Medtem ko se narava hiti prebujati, sami toplo sezono vnašamo tudi v svojo domačo garderobo. Najtoplejše oziroma bolje rečeno najdebelejše kose bomo počasi pospravile v zadnji del omare ter hkrati na plano potegnile precej lahkotnejše izbire. Že res, da morda še ni čas za kratke rokave in mini krila brez hlačnih nogavic, a po drugi strani je tu vsekakor že obdobje, ko lahko prav te kose odlično nosimo v družbi tankih jaken, trenčev in jopic. Naslednje mesece bo pestro, saj pomlad prinaša pravo poplavo barv, vzorcev in bogatih materialov, ki bodo skupaj ali vsak posamezno poskrbeli, da nam bo vse prej kot dolgčas. In če morda še ne veste točno, katere kombinacije bi preizkusile v naslednjih mesecih, vsekakor ne izpustite naslednjih treh.

Usnjena jakna in lahkotno krilo oziroma obleka – to je vsekakor ena izmed drznejših kombinacij te pomladi, saj močno diši po pank romantiki. Gre za prepletanje med grobim in lahkotnim, med drznim in ženstvenim, kar še najlažje dosežemo z usnjeno jakno, ki je polna netov, našitkov in/ali napisov, medtem ko je krilo oziroma obleka poleg nje zelo plapolajoča, elegantna in še najraje prosojna.

Alexander McQueen
Pinterest
Pinterest

Črtast kostim in bela bluza, majica oziroma srajca – črte bodo vsekakor pomemben del letošnje tople sezone, še posebej pa so popularne vertikalne, v črno-belih različicah. Naj gre za hlačni kostim ali kostim s krilom, z izbiro enega ali drugega vsekakor ne bomo zgrešile, poleg tega pa si zraven omislimo še kos v beli barvi, ki ga nosimo pod suknjičem. Za vse, ki jim je blizu minimalistični slog, naj bo to basic srajca s podaljšanimi rokavi ali pa T majica s sloganom, medtem ko boste preostale lahko uživale v bluzah z naborki, skratka v vseh belih topih, ki spominjajo na viktorijanski slog.

Tory Burch
Pinterest
Pinterest

Nezarobljen jeans in napihnjeni rokavi – predvsem bolj preprost look pa je tokrat dodelan s podrobnostmi, kot so nekoliko drugačne linije oziroma včasih kar malce pretirani kroji. Jeans hlače, pa naj gre za skinny, mommy ali girlfriend model, naj bodo nezarobljene, morda z dodatnimi strganimi predeli ter za piko na i še v patchwork dekoraciji, poleg njih pa so must have še napihnjeni rokavi, kot jih lahko najdemo pri minimalističnih srajcah, topih z golimi rameni ali celo jaknah.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.