Tri super kombinacije za začetek prehodnega obdobja

Nastopil je prehodni čas, ko se zunanje temperature začenjajo postopoma prilagajati jeseni, temu pa seveda sledijo tudi izbori naših outfitov. To je vsekakor obdobje, v katerem večkrat prihaja do preobratov, ki nas prisilijo v zelo prilagodljive kombinacije, ki delujejo tako v trenutkih še vedno vročega sonca kot tudi ob nenadnih ohladitvah, ki so rezultat muhastega vetra in dežja. A to je tudi čas za izbor nekaterih najlepših kombinacij, saj so poletno-zimske različice že od nekdaj zelo privlačne. Obstaja torej kar nekaj rešitev za hitro spreminjajoče se razmere, a tu je tudi lepo število kombinacij, ki jih iz poletnih z lahkoto vpeljemo v jesen.

Tokrat je ena izmed najpopularnejših ta hip prav svilena oziroma satenasta slip obleka, ki jo vse več modnih poznavalk nosi, kot se jo je nosilo v 90-ih – preko navadne T majice. Zaželeni so tudi romantični dekorativni dodatki, kot je na primer čipkasta obroba, saten pa z lahkoto zamenjamo tudi z denimom. V kolikor se udobneje počutimo v hlačah, pa slip obleko preprosto zamenjamo s podobnim topom. Preko tovrstnega outfita se čudovito podajo debelo pletene jope, jeans jakne ali pa še vedno izredno IN bomber jakne.

Stylenanda
Stylenanda
Asos
Asos

Naslednja kombinacija, ki je več kot primerna in hkrati elegantna oziroma zapeljiva za trenutno obdobje so hlače z visokim pasom in crop top z naramnicami, kratkimi ali celo dolgimi rokavi. V kolikor potrebujemo več prefinjenosti, so kot naročene cevaste, lahko tudi široke hlačnice z dodatkom traku okoli pasu, ki ga zavežemo v pentljo. Medtem ko casual trenutki kar kličejo po mladostnem looku z jeans hlačami z visokim pasom ter čisto preprosto T majico, ki je lahko močno skrajšana ali pa si jo zavežemo nad popkom.

Asos
Asos
Missguided
Missguided

Nenazadnje pa so tu še prelepe kombinacije med bluzo z ali brez rokavov ter mini ali midi zvončastim krilom. Slednje naj bo zanimivo, v popularnih barvah sezone, z dodatkom bleščic ali pa narejeno iz bogatega materiala. Bluza ob tem najlepše deluje z dodatkom naborkov oziroma volančkov, v enotni, romantični barvi.

Fashion Union
Fashion Union
Warehouse
Warehouse

podpis

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.