Tri ženstvene kombinacije z visokimi škornji

Visoki škornji spadajo pod must have obutev hladne sezone. Modelov je kar veliko, od tistih izredno visokih, ki sežejo vse do stegen, do nižjih, ki se ravno dotikajo sredine meč. Tudi ponudba oblik je velika, da o barvah, materialih pa tudi vzorcih sploh ne govorimo. Tople, udobne in še vedno ženstvene  so naslednje tri ideje oprav, za vse, ki obožujete obleke ter krila. Prvi outfit vključuje pleteno obleko, ki  je dobra izbira za vsak dan. To lahko nosimo tudi na veliko škornjev in velik plus je tudi to, da je v primeru modela škornjev opazne barve ali vzorca pletena obleka odlična izbira, ki ne zasenči statement škornjev. Omislite si takšno na puli ovratnik, saj vas bo zelo grela in naj ne bo prekratka. Najbolj zaželene so nevtralne barve, a z bordo in temno modro prav tako ne morete zgrešiti.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Asos

Naslednja kombinacija vsebuje tri modne kose poleg obutve. Torej omislite si vrhnji kos; zmagovalna izbira ta hip je dolg plašč v kamelji barvi ali jeans jakna, v kolikor imate raje urban slog. Kot spodnji del izberite črno krilo, bombažno ali pa usnjeno za rokerski pridih. In navaden bel top je ponovno po vaši izbiri, a naj bo čim bolj preprost. Zadnji outfit, ki bo odlično pristajal na visoke škornje, je karo obleka. Tudi tukaj obstaja kar nekaj krojev, tako da izberite obleko, ki najbolje pristaja vaši obliki postave. Dolžina te naj ne bo daljša od višine vaših škornjev, če želite pokazati več kože, si omislite krajše. Če se odločite za karo obleko, vam priporočam, da  so škornji čim bolj preprosti, v črni, sivi ali rjavi barvi.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Asos
Vir: Pinterest
Bershka

Visoki škornji so na prvi pogled dokaj zahtevna zadeva, so pa tudi modni, in ko pogledamo slike ali poulično modo, nam je jasno, da znajo poskrbeti za dodelano celoto. V tem trenutku so modna muha, v prihodnosti pa, kdo ve, morda je celo pametno imeti vsaj en par v svoji omari.

 

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.