Trije lahkotni trendi za vsako izmed nas

Priznajmo, da je letošnja jesen predstavila kar nekaj izredno odbitih smernic, ki si jih morda ne bodo privoščile niti največje privrženke mode. A vendar lahko hkrati iz številnih predlaganih stajlingov izluščimo kak detajl ali kombinacijo, ki jo nato vpletemo v svoj vsakdanji look. To je odlična rešitev za vse nas, ki morda trendom ne sledimo v celoti, temveč si jih raje privoščimo v manjših odmerkih in jih uredimo tako, da se nekako ujemajo z našim osebnim okusom oziroma stilom. Kar nekaj pa je tudi takšnih kombinacij, ki jih z lahkoto preizkusimo tudi same:

Pleten pulover in dolga srajca – je duo, ki nas je navdušil že lani ali celo predlani, a vendar ga z veseljem nosimo tudi to hladno sezono. Tokrat so v igri predvsem dolge srajce v beli ali svetlo modri, torej tiste povsem bazične, ki si jih lahko izposodimo celo iz moške omare. Puloverji pa so ob tem povsem druga zgodba, saj jih krasijo napisi in printi, živalski vzorci ali pa pop elementi. Zraven predlagam daddy superge, škornje preko kolena ali pa rdeče gležnjarje z midi petko.

Pinterest
MSGM
Alexander McQueen

Blazer s pasom in opazni škornji – večkrat smo že omenile, da je to sezono pas eden tistih dodatkov, ki ne sme manjkati skoraj pri nobenem looku. Zato nič čudnega, da ga nosimo tudi preko blazerja, tistega s kavbojskim pridihom ali pa kar tistega z dodano torbico. In ko že govorimo o kavbojskem stilu, naj bodo takšni tudi škornji, divji in odštekani, a vendar tudi udobni in izredno modni.

Negin Mirsalehi
Brunello Cucinelli
Fendi

Usnjeno krilo in mehko ogrinjalo – to je nedvomno ena najbolj ženstvenih kombinacij ta hip, saj so usnjena krila, ne glede na njihovo dolžino, kot naročena za jesen. Privoščimo si jih v črni, bordo rdeči ali pa razkošno zeleni, medtem ko zgornji del ovijmo v volneno ogrinjalo, ki še najraje ostaja v mono, naravnih odtenkih, kot so rjava, barva bele kave, bež ter morda tudi siva, a smo lahko modne tudi v bolj živahnih, vzorčastih.

Pinterest
Nanushka
Isabel Mirant

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.