Trije matchy-matchy videzi za dneve, ko ne veste, kaj obleči

Verjetno se je že vsaki izmed nas zgodilo, da kljub prepolni omari in veliki izbiri oblačil ter modnih dodatkov nikakor ne najde kombinacije, ki bi jo oblekla v hipu izbire. Takšni dnevi so zelo pogosti, ko seveda nimamo časa in hitro obupamo pred ogledalom. V tem primeru imejte vedno v mislih nekaj SOS kombinacij, ki vam bodo pomagale pri teh tegobah. Naslednje tri matchy-matchy oprave vam bodo priskočile na pomoč v dneh, ko zares ne veste, kaj obleči, in verjamem, da jih boste vzljubile. Prva je krilo + top v enakem odtenku, materialu in vzorcu. Za zimski čas posezite po daljšem midi krilu iz toplega materiala in jopici, ki vas bo grela. Za toplejše mesece pa si privoščite krajše in crop top, ki kar ne gre iz mode.

vir: Tumblr
Topshop
Boohoo

Naslednji outfit je za fashionistke, ki ste rade držite trendov. Tokrat so v središču culottes hlače in top majica v istem oziroma podobnem odtenku. Tukaj so lahko vzorčki nekoliko preveč (razen tisti zelo majhni) zato se raje držite barv, kot so nude, siva, črna, bela, bordo, bež, modra in temno zelena. V mislih imejte tudi vedno modne dodatke, ki naj popestrijo videz, če ste izbrale komplet v nevtralnih odtenkih. Če pa je vaša izbira nekoliko bolj drzna, naj bodo modni dodatki čim bolj klasični in čim manj opazni. Namesto topa v istem odtenku si lahko privoščite tudi jakno ali blazer.

vir: Tumblr
Boohoo
Fashion Union

Tretja oprava pride v poštev za vse poslovne ženske, ki si ne morete privoščiti bolj casual outfita. Ženski kostim je ponovno zelo priljubljen, in naj bo vaša prva izbira. Naj ne bo črn, ampak v različnih odtenkih in v tem primeru se lahko poigrate z različnimi potiski, kot so črte, pike, rožice itd. Če kostima nimate doma in si ne želite dodatnega nakupa, lahko v omari poiščete blazer in hlače v podobnem odtenku. Na primer v temno bordo barvi in živahni rdeči, ki še vedno zelo lepo sodelujeta.

Fashion Union
Pretty little thing
Topshop

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.