Trije rdeči detajli za popestritev jesenskih outfitov

Prehodno obdobje tudi tokrat prinaša izredno muhasto vreme, ob katerem je težko izbrati kose že za naslednjo uro, kaj šele cel dan. Prav te tedne je zato večkrat potrebno močno pobrskati po domači garderobi ter preizkusiti raznolike, na trenutke tudi nepričakovane modne kombinacije. Vsekakor trendi letošnje jeseni in zime že kažejo nekatere kul predloge, ki jih z lahkoto vpletemo tudi v trenutne videze. Ponovno je tu ogromno črne in bele, pa tudi potiskov in bogatih tonov, poleg katerih se večkrat lepo prilega prav detajl rdeče.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Vsekakor ne moremo zgrešiti z rdečo obutvijo, še posebej, ko je govora o gležnjarjih in škornjih. Gre za dodatke, ki so pogosto kar osrednji del našega outfita, torej v vlogi statement kosa. Super se kombinirajo z mini lakastim krilom, prosojno obleko ali pa morda z denim kombinezonom. Poleg obutve bomo zelo IN tudi z rdečo torbico, še najraje majhno, cross body različico, ali pa večjo, a vsekakor minimalistično. Lahko gre za svetlejši, drznejši odtenek rdeče ali pa precej bolj sofisticiran, burgundy oziroma bordo, deluje oboje, sploh ko torbico nosimo v dlani.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nenazadnje ne gre brez rdeče šminke, torej modnega in lepotnega recepta, ki nikoli ne razočara. Gre za večni look, ki je aktualen tudi to hladno sezono, sploh kadar si omislimo naborke, črno čipko oziroma povsem prosojen look.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.