Trije spomladanski kosi, ki se jih splača kupiti že ta trenutek

Kljub temu, da se ta trenutek morda zdi, da bo zima in njeno mrzlo vreme z nami ostalo še dolgo časa, temu zagotovo ni tako. Pravzaprav se že vse od pričetka novega leta nagajivo spogledujemo s prihajajočo toplo sezono, kar dokazuje tudi vse več novih kosov v naši omari, ki v resnici pripadajo že letošnjim spomladanskim kolekcijam. Med slednjimi je kar nekaj takih, ki se zelo lepo dopolnjujejo s toplimi kosi, kot so na primer pletenine in jakne oziroma plašči vseh vrst, pa tudi s škornji in pokrivali ter preostalimi dodatki hladnih mesecev. A vse bolj jasno postaja, da brez določenih kosov tudi to pomlad ne bo šlo, z veseljem pa vsaj naslednje tri že nosimo ta hip:

Beli blazer – v kolikor je bil karo suknjič must have lanske jeseni, bo letošnjo pomlad to vlogo prevzel blazer v beli barvi. Gre za kos, ki je odlična kombinacija vsem jeans hlačam ter casual outfitom nasploh, ta hip pa ga nosimo v družbi tanjšega pulija in usnjenega mini krila ali pa pletene obleke.

FashionedChic
Something Navy
Asos

Široke, vzorčaste hlače – so pravzaprav pomemben del zimske mode, ki pa se bo nedvomno nadaljevala tudi v pomlad in celo poletje. Naj bodo visoke v pasu, z dodatkom pasu ali vsaj traku, v svetlejših, živahnejših odtenkih, ki te dni skrbijo za poživljanje sivine, spomladi pa bodo najboljša izbira za ženstven, prefinjen look.

Chriselle Lim in Negin Mirsalehi
Pinterest
Pinterest
Asos

Pastelna torbica – ni skrivnost, da bodo pastelne barve ponovno glavna tematika tople sezone, ki pa je tokrat zajela tudi mnoge modne dodatke. Med slednjimi so seveda v prvi vrsti predvsem torbice, letos tiste okoli pasu ali pa v cross body različicah, ki jih v tem trenutku nosimo poleg obilnih, oversize pletenin in kosmatih jaken, čez slaba dva meseca pa bodo super pika na i zgoraj omenjenima kosoma.

VivaLuxury
Negin Mirsalehi
Chloe

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.