Trije zimski kosi, ki jih bomo nosile še dolgo v pomlad

Prvi mesec novega leta je počasi za nami in kot ponavadi je ravno februarja tisti čas, ko se naše misli sramežljivo pričnejo spogledovati s pomladjo. Pravzaprav pričnemo fantazirati o spomladanskih trendih, torej o kosih, ki jih bomo v naslednjih tednih že pridno pripravljale za prihajajoče toplejše dni. In ravno pri zadnjih modnih napovedih je odlično to, da so močno pomešale kose, ki sodijo v povsem mrzle čase, s kosi, ki jih drugam kot v poletno shemo nekoč sploh ne bi znali uvrstiti. Poleg tistih najbolj lahkotnih pa je na voljo nešteto prehodnih, torej oblačil in dodatkov, ki pravzaprav nekako nimajo specifičnega obdobja in so zato kot nalašč za trenutke, ko jih pač preprosto potrebujemo oziroma si jih zaželimo.

Tanek puli – je eden tistih kosov, ki verjetno dobro deluje prav v vseh mesecih v letu, morda le z izjemo tistih najbolj vročih poletnih. Tako jih ta hip na primer nosimo pod suknjiči, kombinezoni in celo pod srajcami ali oblekami, medtem ko bo v nadaljevanju pomladi to postal povsem samostojen kos, ki bo morda lepo dopolnjeval mini krilo, kratke hlače ali pa kavbojke z visokim pasom.

Street Style
Pinterest
Street Style
Street Style

Maksi obleka – je ena tistih oblek, ki je prav to zimsko sezono postala velik must have naše vsakdanje garderobe, z lahkoto pa trenutnim nizkim temperaturam prilagodimo tudi tiste, drugače namenjene pomladi, torej lahkotnih materialov in s potiski, kot so na primer metulji in cvetje. In medtem ko jih te dneve kombiniramo s škornji in gležnjarji, s pleteninami, kosmatimi jaknami in dolgimi plašči, pa jih bomo kaj kmalu nosile povsem svobodno, z nizkimi salonarji ali še raje, z udobnimi japonkami ter klobukom za piko na i.

Street Style
Street Style
Street Style
Street Style

Mini petke – so velik trend že vse od lani in ne potrebujemo dosti, da prepoznamo tiste najbolj modne modele. Seveda salonarje s kitten petko te tedne nosimo zgolj v suhem vremenu, v kombinaciji s krilom oziroma hlačami ter najlonkami, medtem ko bomo spomladi v tem stilu dodale še mules modele in sandale.

Street Style
Street Style
Street Style
Street Style
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.