Tudi zelena ima svoje mesto med trenutnimi trendi

Zelena je ena tistih barv, ki je bila nekako vedno prisotna skozi celo zimsko obdobje, a vendar zagotovo ni stala v ospredju, kakor so to morda bile rdeča, pink in rjava, je pa kljub temu vedno znova poskrbela za odlično družbo ostalim kosom. Prepričana sem, da je to ena tistih barv, ki predstavlja dober odgovor vprašanju, kaj obleči, da bomo elegantnejše. Sploh smaragdno zelena v sebi nosi vrhunec prefinjenosti, nekaj damskega, česar morda z rumeno ali pink ne moremo vedno doseči. Letošnja pomlad se tega še kako dobro zaveda, saj lahko mnogo njenih odtenkov tokrat nosimo od glave do peta. Naj bo to torbica oziroma čevlji, pulover ali midi krilo, lahko pa kar celoten trenč ali maksi obleka.

Pacific Atlantic Instagram
Short Stories and Skirts Instagram
Brooklynblonde1 Instagram
Pacific Atlantic Instagram
Vivaluxury Instagram

To je barva, s katero je potrebno ravnati previdno in spoštljivo, vsekakor pa je tudi barva, ki bo svoj prostor našla tako pri rjavolaskah in črnolaskah kot tudi pri blondinkah in rdečelaskah. Je namreč izredno hvaležna, njeni odtenki ponavadi ne poznajo sezonskih omejitev, res pa je, da nas v jeseni in pozimi bolj vleče k temnejšim, spomladi in poleti pa k svetlejšim tonom zelene. Tokrat posezimo po mint, kaki in travnato zeleni, sploh je dobra naložba recimo statement zeleno krilo ali pa opazni sandali s peto, vsekakor pa takšne odtenke večkrat vključimo tudi v dolge, boho obleke, ki z dodatkom potiskov nareTo je barva, s katero je potrebno ravnati previdno in spoštljivo, vsekakor pa je tudi barva, ki bo svoj prostor našla tako pri rjavolaskah in črnolaskah kot tudi pri blondinkah in rdečelaskah. Je namreč izredno hvaležna, njeni odtenki ponavadi ne poznajo sezonskih omejitev, res pa je, da nas v jeseni in pozimi bolj vleče k temnejšim, spomladi in poleti pa k svetlejšim tonom zelene. Tokrat posezimo po mint, kaki in travnato zeleni, sploh je dobra naložba recimo statement zeleno krilo ali pa opazni sandali s peto, vsekakor pa takšne odtenke večkrat vključimo tudi v dolge, boho obleke, ki z dodatkom potiskov pričarajo  naravnost prelepo spomladansko podobo.

Pacific Atlantic Instagram
Vivaluxury Instagram
Fashiioncarpet Instagram
Pacific Atlantic Instagram
Fashiioncarpet Instagram

Povsem svoje mesto pa te tople mesece pripada neon zeleni, za katero verjamem, da prestraši marsikatero izmed nas. Gre za super mladostno barvo, ki seva že na daleč, zato je pri tovrstnih stajling zgodbah potrebno ogromno premisleka, saj verjetno ne želimo delovati, kot da smo namenjene na party. Zelo pri srcu so mi veliki uhani, tokrat seveda tudi v odtenkih zelene, ki pa si jo vsekakor omislimo še na svilenih rutkah in vseh možnih oblikah naglavnih dodatkov ter dekoracij za lase.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.