V hipu spočite in gladke z znamko Sensai

Sensai je razkošna linija negovalnih krem in dekorativne kozmetike, ki poskrbi za žensko lepoto. Gre za produkte, ki zahtevajo malo več denarja, a so vredni nakupa, kar je seveda najbolj pomembno. Linija poskrbi za  mehko in navlaženo kožo, zagotavlja občutek sprostitve in razkošja. Všeč nam je holistični pristop proti staranju kože in senzorična formula, ki jo je razvila znamka Sensai. Slednja temelji na znanju o lepoti in negi, ki jo imajo Japonci in kot najbrž veste, gre za populacijo, ki se lahko pohvali z izredno lepo kožo, lasmi, rokami in nogami, zato prav gotovo drži, da poznajo skrivnost večne mladosti. Biti lepa zahteva od nas kar veliko: piti vodo, telovaditi, biti v ravnovesju s svojim umom, spati dovolj ur, jesti zdravo in seveda tudi izbirati prave produkte takrat, ko se začnemo starati. Seveda je proces staranja nekaj neizogibnega, a me smo za, da se zgodi čim kasneje, kajne? Ker so prazniki že tukaj in je tako, da bomo šle na kakšno lepo zabavo, večerjo ali se bomo preprosto več družile z ljudmi, si želimo biti v top formi. Predstavljam vam linijo Sensai Cellular Performance tudi zato, ker ponuja šok tretma za obraz in tako omogoča, da so rezultati vidni v hipu.

Foto: Zen
Sensai Cellular Performance Extra Intensive 10 Minute Revitalizing Pads
Foto: Zen
Sensai Cellular Performance Extra Intensive Eye Cream

To velja predvsem za obliže proti podočnjakom in kremo proti gubam okoli oči. Všeč so mi tovrstni produkti, ker jih lahko shranim v hladilniku in postanejo tako še bolj učinkoviti. Ko postavimo tako hladno kremo ali obliž na predel, ki deluje utrujen, se koža v hipu zbudi, vase posrka kremo in je posledično veliko bolj gladka ter mladostna. Vrhunski izdelek je tudi maska Cellular Performance, ki jo lahko uporabimo namesto nočne kreme; namreč ne zahteva izpiranja, je zelo bogata in deluje takrat, ko počivamo, zjutraj pa je koža zelo dobro napeta in sijoča. Izdelki Sensai dobesedno gladijo kožo in poskrbijo, da je ten enakomeren, kar prihaja tudi iz želje Japonk, da imajo čim dlje svetlo kožo, saj se v starih letih soočajo s pigmentnimi madeži, ki so njihova največja tegoba. Evropejke tega sicer nimamo, imamo pa v mladih letih akne in mozolje, tako da smo daleč od brezhibnega.

Sensai Maskara Lash Volumiser 38 C
Foto: Zen
Sensai Blooming Blush
Foto: Zen
Sensai Flowless Satin Foundation

Iz Sensai linije sem preizkusila tudi svilnato podlago Flowless Satin Foundation (ki je mimogrede prejela tudi beauty nagrado), maskaro Lash Volumiser 38 C in rdečilo za ličnice Blooming Blush. S temi produkti dosežeš zelo naraven, mladosten videz, saj je ključ vsega le v tem, da imaš dobro in negovano kožo. Če posebej bi rada izpostavila puder za obraz, odličen in ne pretežek zato, da lahko koža v miru diha, ve pa boste vseeno brezhibne. Roza odtenek za lička je prav tako dobrodošel, ker podari kanček zdravega videza tudi pozimi, ko so naša lička nekoliko bolj bleda. Mnogokrat smo ženske v dvomu, koliko denarja pravzaprav potrošiti za lepoto; osebno menim, da lepa obleka, lepi čevlji in lepa torbico potrebujejo tudi urejeno pričesko, zdravo kožo in lep nasmeh. Na lepoto gledam v celoti, zato vem, da je vsaka stvar, ki jo naredimo za svojo kožo, odlična naložba. Premislite.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.