V katere trende se splača investirati ta hip

Novo leto je s sabo prineslo kar nekaj sprememb in te so vidne tudi na modnem področju. Tukaj so must have trendi 2019, ki prinašajo popestritev ter svežino našemu izgledu. Pričakujemo lahko kar nekaj nostalgije pa tudi novosti, ki nas bodo očarale. Prvi barvni trend na seznamu je velika priljubljenost pastelno rumene ali, po besedah modnih strokovnjakov, butter yellow. Ta je bila videna na modnih brveh vseh večjih oblikovalcev, kot so Escada, Rodarte, in Tibi. Torej če se odločate za nakup novih modnih kosov, poskrbite, da bo vsaj en v tem must have odtenku.

vir: Pinterest
vir: Pinterest

Jutranje oblačenje naj bo čim bolj enostavno, brez dodatnih preglavic, in tukaj je matchy-matchy trend, ki bo še olajšal kombiniranje modnih kosov. Ponovno bodo zelo IN hlačni kostimi pa tudi kombiniranje kratkih hlač in jaken v istem odtenku ter materialu. Poigrate se lahko tudi z barvnim jeansom ali pa bolj lahkotnimi modnimi kosi, ki so idealna izbira za prihajajoče tople mesece.

vir: Pinterest

Če obstaja trend, s katerim se strinjajo oblikovalci s celega sveta, je to brez dvoma trend brezrokavnikov. Modna oblikovalka Isabel Marant je ponovno pripeljala ta modni kos med must have kose. In tega bomo lahko videli vse več med ulično modo ter v različnih kombinacijah fashionistk. In naj bo material brez dvoma jeans, ki ga bo to pomlad in poletje zares veliko.

vir: Pinterest
vir: Pinterest

Če so lansko leto kraljevali trendi iz devetdesetih let, bo to leto prineslo kar nekaj modnih smernic iz osemdesetih let. Puff rokavi so eni izmed najbolj zaželenih na srajcah ter oblekah. Ti pristajajo na bolj boemske dizajne, ki so bolj ohlapni in največkrat v nevtralnih odtenkih, kot sta bela in bež.

vir: Pinterest

O majhnih torbicah je že bilo veliko govora, te so vam všeč ali pa jih preprosto ne marate, saj so za vaš življenjski slog nepraktične. A micro trend torbic se nadaljuje tudi v leto 2019 in prevladovali bodo bolj lady-like modeli.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.