V rdeče-črni vedno delujemo urejeno

Zagotovo je to ena tistih barvnih kombinacij, ki ne pozna letnega časa ali zapovedanih, sezonskih trendov. Duo živahno rdeče in črne namreč spada prav v vsak letni čas, še posebej dobro se znajde jeseni, sploh pa pozimi. To je torej nedvomno prava izbira, kadar ciljamo na urejenost in dodelanost, saj lahko že povsem vsakdanji look, kot so na primer hlače in oversize pulover, jopa in mini krilo ali pa športne hlače in tanjši puli delujejo nekoliko bolj ženstveno. Drži pa tudi to, da vsaka nova sezona prispeva svoj košček mozaika tudi v takšnih stajling pripovedih, zato je tudi letošnja hladna našla nekaj posebnosti, ki popestrijo ta že tako zanimiv barvni look.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Verjetno nas misli v primeru rdeče in črne najprej popeljejo k usnju, torej k usnjenim hlačam in mini krilu, usnjeni jakni ter seveda usnjenim čevljem. Tako so recimo usnjene hlače, oprijete ali širšega kroja, vedno top kombinacija z rdečim pulijem, rdečo jakno in/ali rdečimi gležnjarji oziroma škornji. Letos si poleg teh dveh opaznih barv privoščimo tudi izredno vpadljive vzorce, še najraje zebraste in leopardje, vpadljive dekorativne elemente, kot so bleščice, pa tudi zares vpadljive barve, sploh belo in zlato. Še vedno bomo modne v kombinacijah preteklih sezon, kjer so dominirali črna lakasta mini krila in rdeči gležnjarji, letos pa lahko za piko na i na primer nadenemo še rdeč športni pulover s kapuco.

Roberto Cavalli
Dolce & Gabbana
Versace
Dolce & Gabbana
Victoria Beckham

Smernice letošnje zime nudijo razgibanost, ki vpliva tudi na rdeče-črne različice. Tako so na primer aktualna plisirana krila s cvetličnim motivom, obleke v color block podobi ali pa morda midi obleke s čipkastimi detajli in črnimi najlonkami, ki nudijo retro pridih. Vsekakor pa je jasno eno: ponovno so must have rdeči dodatki, kot so gležnjarji, škornji in torbice ter usnjene črne hlače, ki verjetno ne bodo iz mode prav nikoli, sploh pa ne v družbi večne rdeče.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.