Vadimo spete pričeske doma in darilo za vas!

Drage moje, priznam, da mi je noro lepo, ko berem vaše odgovore, in vesela sem, da nas je v Glitter skupnosti toliko! Ko bo vse mimo, moram nujno organizirati večerjo za nas, da se spoznamo, malo pokramljamo in si povemo, kako smo fajn. 🙂 Tako je, točno to potrebujemo! Danes delim z vami objavo o spetih pričeskah, ko so v letošnji pomladi super aktualne in ok, zdaj je tako, da jih lahko naredimo doma, a kmalu bomo prav gotovo paradirale po svetu s super lepimi in urejenimi glavami. Pred “norim svetom” sem se odpravila v Salon Hairspa v Ljubljani in se prepustila ljubi Tini. Kot veste v salonu uporabljajo tudi izdelke Moroccanoil, ki so res odlični, in med temi je maska za barvanje las, ki jo tudi sama uporabljam. Ne samo, da resnično pobarvajo bele lase, narastke in vse, kar je izven vaše barve, ampak tudi presenetljivo negujejo in čuvajo naše lase. Maske najdete samo na njihovi spletni strani www.click2chic.si (jaz uporabljam temno rjavo barvo Cocoa, bližnjica je v linku, na spletni strani pa najdete tudi vse ostale odtenke, od roza do modre!) in vam zdaj ponudijo 20 % popusta s kodo MO20. Ta koda velja samo za te maske in je res super ugodna! Več o njih najdete tukaj, saj sva se skupaj s Sofio barvali in rezultat je bil res dober.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Moja nega se vedno začne z maskami Moroccanoil in tako je bilo tudi tokrat. Preden se predamo spomladanskim spetim pričeskam pa darilo za tri bralke: barva Moroccanoil v vašem odtenku. Zakaj? Ker je zdaj čas, ko ne moremo do frizerja in beli lasje so res nadležni. Barva zdrži od štiri do pet pranj, zato bo za nekaj časa poskrbela, da boste v top formi. Sodelujete tako, da pošljete mail s svojimi podatki in željeno barvo na darilo@glitter.si. Zmagovalke bodo obveščene po elektronski pošti, darilo pa pošljemo na dom.

#1 Speta pričeska: Nizek vozel in dodatki

Tina pravi, da je kar dobro, če se elastike ne vidijo. To da pričeski neko mero sofisticiranosti in jaz se strinjam. Ali pa imejte pri sebi male elastike v barvi vaših las tako, da so praktično nevidne. Lase sva najprej skodrali, na zelo enostaven način z likalnikom, nakar sva speli nekaj čopov v nizek vozel, ki sva mu dodali perlice. Male bunkice v beli barvi zelo lepo zaključijo pričesko; zanimivo, ker so poročni dodatek, a na glavi izgledajo prav sveže in diskretno.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

#2 Speta pričeska: Stranska kita s trakom

Potrebujete samo trak iz satena, ki ne sme biti prveč širok. Prečka je na sredini, kito pletete z ene strani proti drugi in jo zaključite lateralno. Vmes dodajate trak tako, kot se vam zdi. Konec traku lahko visi, lahko pa ga samo zaključite in postrižete (to je bil moj primer, saj je Tina želela imeti res čist videz, za vsak dan). Podobno bi se dalo poigrati s čipkastim trakom; običajno najdete tovrstne dodatke pri Tediju, v cvetličarnah, DM-u, papirnicah, večjih in bolje založenih trgovinah.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

#3 Speta pričeska: Visok čop malo drugače

Končni rezultat je visok čop, vendar ga delate postopoma. Najprej morate speti samo sprednji del las in sicer tako, da jih na vrhu kar dobro natupirate; to je zelo koristno za volumen in tudi lažje bodo stali. Sproti dodate pramena tako, da je na koncu čop dovolj košat, a nekaj las le spustite, da prosto padajo in niso speti v čop. Šele na koncu nakodrajte vse, lahko s kodralnikom (je vsekakor lažje) ali z likalnikom (pazite, da ne boste vsega skupaj podrle, ker likalnik od vas zahteva, da vlečete lase). Tina je na koncu okoli visokega čopa ovila pramen las tako, je bila elastika popolnoma nevidna. Če vam ne uspe, lahko mirno dodate trak ali pentljo, ki je že na večji špangi.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen – to so produkti, ki smo jih uporabili
Foto: Zen

Od vseh pričesk je tretja najbolj enostavna, sicer gre bolj za prakso; sama težko pletem kito, medtem ko se gledam v ogledalu, a sem zdaj ugotovila, da jih Sofia odlično naredi, tako da imam super pomočnico. Sporočite, kako vam gre!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

14 komentarjev
  1. Hvala Neža, sem z vami in mi je marsikdaj zelo hudo. Ampak se ne damo, vse bo ok. Prosim, ohranimo pozitivnost!! Objem, močno močno

 1. Lorella, cudovita si s temi frizurami. Sedaj je tudi zame pravi cas, da imam daljse lase (trenutno do ramen). No, pa je tudi karantena za nekaj dobrako frizerji ne delajo in krepijo moje potrpljenje s cakanjem na dolge lase. Hvala in se enkrat hvala za cudovito branje tvoja zvesta bralka.

  1. Hvala draga Nataša, še malo in bo vse ok. Držimo skupaj! In ko bo vse po starem, nujno k frizerju in na kavo. Pa nasmeh do ušes! Lep vikend želim xoxo

 2. Vse lepe pričeske, če so tudi lasje lepo zdravi. Sem pa opazila, lepo rožasto obleko. Ali se kupi kje pri nas? Vse dobro želim, Ana.

 3. Draga Lorella,
  iskrena hvala za spodbudo in pozitivne članke, še posebej v teh časih. Glitter članki so čas zame in se jih vsak dan zelo veselim. Že vnaprej hvala za vse, ki še pridejo…Se beremo, xo.

  1. Hvala Petra! Z največjim veseljem…tudi ve, bralke, mi delate družbo. Hvala za vse komentarje in pozonost. Mi smi prav ekipa in se ne dama! Maham vsem! xoxo

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.