Večerne toalete na glamurozni zabavi revije Story

Revija Story je praznovala svoj deseti rojstni dan. Med povabljenci, ki so se v sprejemni dvorani Cankarjevega doma zbrali, da bi skupaj z ustvarjalci revije počastili ta glamurozni jubilej, sem tokrat izdvojila nekaj tistih, ki so svojo toaleto izbrali dogodku primerno. Kljub temu, da je na vabilu pisalo, da je zaželena toaleta svečana in galantna, sem bili znova priča, da se na modna pravila z veseljem požvižga marsikatera zvezdnica in zvezdnik domače scene. Vsak zapovedan dress codedanes dopušča določeno dozo svobode  in možnost, da znotraj postavljenih pravil izrazimo svojo lastno modno identiteto, a kljub temu velja, da ženska, z dobrim stilom razume ‘zapovedana’ pravila in jih kot taka spoštuje. S izbiro primerne toalete izkaže znak spoštovanja do gostitelja in dogodka na katerega je povabljena.

Hannah Mancini
Ilona Penzeš, urednica revije Story
Indira Ekić
Irena Lušičić in Petra Windschnurer
lanskoletna Miss Slovenije Maja Zupan
Lucija Gubenšek
Maja Ferme
Maja Štamol
Maja Zupan s prijeteljico
Manca Špik
Miša Margan Kocbek in lepotni kirurg Igor Višnjan
Nina Orel
Nives Orešnik
Rebeka Dremelj
Tara Zupančič
Tina Gaber
Tina Vrhovnik

Petra Windschnurer
Petra Windschnurer

Že kot deklica sem razvila ljubezen do estetike oblačenja. Ne bom se zlagala, če rečem, da mi je bila položena v zibko. Danes delujem kot modna urednica revije Elle in gostojuča piska za najbolj bleščečo spletno stran na svetu, Glitter. Z veseljem bom z vami delila mnenja in dejstva.

1 komentar
  1. Bom kratka; najslabše oblečene gospe so Indira Ekić, Maja Ferme, Maja Štamol, Manca Špik, pa tudi ga. Petra….. Ubogi moški… kaj vse morajo gledati v imenu “mode”.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.