Večna eleganca v slip obleki

Stavite na brezčasne modne kose, ki jih boste lahko znova in znova oblekle ter vedno očarale vse okoli vas. Eden izmed teh je zagotovo slip obleka, kos, ki bi ga morale imeti vse ženske v svojih omarah. Velik plus slip obleke je tudi to, da je izredno vsestranska in jo lahko nosite za številne priložnosti. Za vsak dan jo lahko kombinirate s puli oprijetim topom in športnimi copati ter toplim plaščem. Za posebne priložnosti in ko ste na toplem, jo nosite lahko posamično ali pa na daljši tanek kimono, ki je to zimo must have fashionistk.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Prevladujejo slip-on obleke iz dveh materialov: svila in žamet, ki sta oba zelo prijetna na ženski koži in dodata kanček prestiža prazničnemu videzu. S črno barvo ne morete zgrešiti, če ste za trendi odtenke, posezite po bordo, ki je kot nalašč za zimo. Zelo lepe so tudi v temno modri in smaragdno zeleni barvi, ki pridejo zelo lepo do izraza na svetlejši polti.Vse, ki obožujete nežne odtenke, si preprosto morate privoščiti slip on obleko v pastelno roza in modri barvi.

Anine Bing
Fleur du Mal
T by Alexander Wang

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.