Večno uporabne jope

Res je, da iz leta v leto modne smernice nudijo zanimivejše, bolj odštekane in vsestranske outfit ideje, meja med kosi za mlajše in kosi za starejše generacije pa hkrati postaja vse bolj zabrisana. In prav toliko kot se modne hiše poslužujejo novih, včasih kar precej nenavadnih oblik, materialov in krojev, nas v drugo smer vleče klasika. Nič drugače ni zatorej to jesen, kjer se v poplavi divjih potiskov in vzorcev, bogatih materialov in oversize modelov večkrat znajdejo tudi povsem navadni kosi, ki tako nudijo nekakšno protiutež celotni razigranosti. Hladne sezone si vsekakor ne znamo več predstavljati brez pletenin in kos, po katerem z veseljem posežemo že ob prvih bolj svežih jesenskih jutrih, je seveda jopa.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Pletenine so si posebno mesto izborile tudi te mesece in čeprav so IN predvsem pletene obleke in topla, volnena ogrinjala, pa se je našlo mesto tudi za povsem klasično jopico. Seveda so slednji dodani določeni modni elementi nove sezone,  a vendar v samem bistvu ostaja enaka. Gre za izredno praktičen, udoben kos, preko katerega smo te mesece poveznile opazen pas. Slednji namreč velja za IT dodatek, ki se je znašel skoraj povsod, včasih kot ujemajoči detajl spet drugič v povsem svojem stilu.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Jope nas tokrat, tako kot mnogo preostalih kosov, popeljejo v pretekla 80. in 90.,, od katerih smo si izposodile oversize oblike, ki večkrat spominjajo na moško modo, zelo popularna so široka ramena, kjer se najbolj drznim priporočajo celo ramenski podložki. Jopa naj bo torej nekoliko daljša, s poudarkom na zožanem pasu, kombinirajmo pa jo z jeanskom, tanjšim pulijem, slip topom, hlačami na zvonec, mini ozirma midi krilom in/ali vpadljivimi škornji.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.